Kategoriat: Ajankohtaista

Valo lisääntyy, ihanaa!

Aurinko paistoi tänään.

Olen lojunut illan sohvalla. Sain kasan terveyslehtiä ystävältä. Niissä on asiallisia juttuja.

Kuuntelin samalla klassisen musiikin toivekonserttia. En ole ekspertti sillä alalla, mutta kuuntelen mielelläni. Tarkoitan ekspertillä sitä, etten osaisi itse toivoa muuta kuin Albinonin Adagiota tai Vivaldin Vuodenaikoja.

Minulla on ollut Aria ikävä tänään, illalla varsinkin. Soitin ja lähetin terveisiä hänelle.

Kilpirauhasarvoni ovat tällä kertaa laskeneet liian alas, vaihteen vuoksi. Nyt on vähennettävä lääkettä. Lääkäri sanoi, että jotkut syövät sitä liikaa, koska haluavat laihtua. Hän vilkaisi merkitsevästi vyötärönseutuani. Ehkä mietti, pitäisikö kehottaa lisäämään lääkitystä.

Minuun tyroksiininsyönti ei ole vaikuttanut tosiaankaan laihduttavasti, mutta aion siitä huolimatta vähän laihtua kevään aikana. Olin loppuvuoden aloillani jatkuvan sairastelun takia, mutta vuoden vaihduttua olen päässyt liikkeelle: tuntuu kuin elämä olisi alkanut! Voin kaikin tavoin paremmin.

Tänään kävin avannolla. Ostin myös mateen kalakauppiaalta samalla reissulla ja tein madekeiton. Maukasta!

Eilen kutsuin itseni Taren luo katsomaan Sydämen asialla -ohjelman teeveestä. Rupattelimme ohessa, kahvittelimme ja lopuksi rukoilimme. Minä kudoin.

Tänään tein serkulleni lahjan ja onnittelukortin. Serkku täyttää pyöreitä vuosia ja on kutsunut harvat ja valitut sukulaiset juhlimaan, ne, joiden kanssa on ollut tekemisissä. Öhöm. Kutsu on käynyt ja olen siitä tosi onnellinen.

En voi tietenkään kertoa, mikä lahja on ja mikä on kortin sisältö, sillä en ole varma, käykö serkku tiirailemassa sivujani. Olisi ikävä antaa lahja, jonka hän on bongannut jo täältä. On siis oltava varovainen ja salamyhkäinen. Lahja liittyy kuitenkin kutomiseen, mutta kuka on sanonut, että kyseessä olisi muka lapaset ja sukat? Minä vaikenen kuin muuri.

Pussukoita vääntelin tänään, mutta homma kävi työläästi. Laiskotti.

Nyt on paras painua pehkuihin. Kauniita unia sinullekin, arvoisa lukijani!

jk. Minulla on liki 70 serkkua. Vanhin on n. 75-vuotias, nuorin 24.

Taren valolinnut!