Kategoriat: Ajankohtaista

Sinisiä hetkiä odotellessa

Hetki naiselle -tilaisuus la 19.1. Vaasassa. "Muotinäytös" ja muuta naisellista. Lähimmäiskotityön hyväksi. Laita jo kalenteriisi!

Veturi.fi -tarjoukset ovat lisänneet ankarasti matkusteluani. Huomenna parilla kympillä Espooseen ja kympillä takaisin parin päivän päästä. Mukava päästä lapsenlapsen perheeseen, mutta vähän liikaa on taas ollut vauhtia.

Sain eilen antibioottia ja suihkeita tukossa oleviin onteloihini. Väsytti, mutta en halunnut mennä nukkumaan varhain, vaikka en tahtonut pysyä hereillä. Heräsin yöllä huonoon oloon ja aamulla puoli viideltä höyryttelemään, kun en saanut nukutuksi. Ylikierroksia.

Ammatinvalinnanohjaajan kanssa olin eilen nokakkain. Eezy.fi tuli puheeksi ja se voisi olla minun tapani toimia pussukoitteni ja mahdollisten myytävien tunikoiden kanssa. Eezy olisi työnantajani, se hoitaisi kaikki maksut, verot, alvit ynnä muut sellaiset ja maksaisi minulle palkan, kun lähetän sinne kaikki tulot ja menot.

Mutta päivä ja hetki kerrallaan. Tänään terapiakeskustelu, joka on varmasti hyvä, mutta täyttä työtä sekin. Illalla raamattupiiri pitkästä aikaa.

Ari on voinut hyvin! Kiitos, hyvä Jumala!

Ole siunattu, arvoisa lukijani, ja kiitos rukoushuokauksistakin puolestani!

Petrin Mutkahäntä on kolmen kuukauden ikäinen ja kovasti Petrin perään. Kävi välillä nuolaisemassa Petriä naamaan. Ei tullut minua nuoleskelemaan