Kategoriat: Ajankohtaista

Kirpparilla, kaupungissa, josta en tunne ketään. Yhtäkkiä edessä etäinen ystävätär, joka on muuttanut takaisin tänne kotikaupunkiinsa Vaasasta.

Romanttisessa kahvilassa, mukana myös ystävättären uskova ystävä. Tomaattikeittoa, croissantteja, kahvia. Rukoushetki autossa.

Päiväunet, lepoa ja parantumista allergiaoireista, joita sain homeisesta "ensikodistani" tässä kaupungissa. Lukemista, ajatuksia Alan Redpathin kirjasta:

"Uskonelämän alussa polku näytti kovin selkeältä, ja seurasimme usein meitä kypsempien kristittyjen jälkiä. Istuimme heidän jalkojensa juuressa ja saimme neuvoja ja apua. - - Näytti siltä kuin edellämme olisi aina kulkenut joukko, jota meidän tarvitsi vain seurata.

"Aika kului, vuodet vierivät, ja jos me kuuntelimme taivaallista lähtökäskyä, väkijoukko harveni ympäriltämme niin että lopulta olimme aivan yksin. - -

"- - - ääni varoittaa: `Lapseni, kaikki tuet on sinulta viety. Edessäsi ei ole seurattavia. Sinä olet kuullut minun lähtökäskyni ja totellut minun Sanaani sen valon mukaan, joka sinulla on. Sinä olet kulkenut tätä kuuliaisuuden polkua, ja nyt huomaat olevasi yksin. Mutta minä olen tie!` Herra itse kulkee edellämme."
-Jumalan suuri suunnitelma. Tutkielma Jesajan kirjasta 2.osa.

Hyvää sadepäivää, ja siunausta sinulle, arvoisa lukijani!

Viehättävä kahvila, jossa leikimme ystävättärien kanssa olevamme Espanjassa. Kalusteet vanhoja, kodikkaita.