Kategoriat: Ajankohtaista

Aurinkoista, lämmin päivä! Otsikko Jes 52:12 jakeesta. Merivesi edelleen n. 10 asteista.

Aamupäivän ompelin. Tein farkkuhameen eilisistä kaksista farkuista, jotka hain kirpparilta - kuvat niistä eilisen Ajankohtaisessa. Kävin välillä meriuinnilla hamonen päällä, ja totesin, että siihen pitää hiukan lisäillä pitsiä.

Sen tein. Nyt se näyttää minun näköiseltäni. Eli vähän sinne päin tehty, äkkinäisesti hutaisemalla. Vyöasiaa tiedustelen vielä joltakin ystävältä tai tyttäreltä, millainen sen pitäisi olla.

Meriuinnin lisäksi olin allasjumpassa neljän kilometrin päässä, pyöräillen, kun sää oli lämmin. Minulla oli uusi polkupyörän lamppu muassani. Paketissa lukee: "Helppo kiinnittää, ei tarvita työkaluja".

Pyh, mitään helppo ollut kiinnittää. En saanut sitä mihinkään kiinni. Kunhan roikotin peukalossani tai pyöräkorissa repun päällä. Pakko taas pyytää joltain apua, tai sitten kehittelen siihen oman systeemin. En epäilekään, ettenkö saa sitä johonkin sidotuksi.

Olin myös terapiassa. Tuli hirmuinen kiire, kun unohdin täyttämäni paperit kotiin, enkä edes löytänyt kaikkia, jotka olisin tarvinnut mukaani. Käsittelimme vaikeita asioita, pää tuli vähän kipeäksi.

Terapeutti luki kirjoittamani valituksen ja oli siihen hyvin tyytyväinen. Tosin hän totesi, että seuraavaksi tämä tulee takaisin, ja eläkesäätiöstä pyydetään uutta lääkärintodistusta. Sen jälkeen voi jo odottaa, että hakemus voisi mennä läpi. No, tietääpä, mitä tuleman pitää.

Huomisaamuna menen verikokeisiin. 12 tuntia pitää olla syömättä ja juomatta. Kauhea jano, totta kai, kun ei saa juoda.

Varustaudun Juha Tapion konserttiin huomisiltana. Menen tyttären ja erään ystävän kanssa. Sain liput Anitalta ja Annilta. Enpä muista olleeni konsertissa, oikein maksetussa, maailmanaikoihin. Mielelläni menen, kun konsertti on lähellä, teatteritalossa.

Tänään Raamatusta nousi seuraava jae:

"Sillä ei teidän tarvitse kiiruusti lähteä, ei paeten kulkea; sillä Herra käy teidän edellänne, Israelin Jumala seuraa suojananne." Sama jae on otsikossa, Jes 52:12.

Menimmepä minne hyvänsä, saamme mennä rauhassa. Edessä ja takana on turva ja suoja. Miksipä siis hosua ja hermoilla?

Herran rauhaa toivotan sinullekin, arvoisa lukijani!

Aamun hämyä