Kategoriat: Ajankohtaista

Kukkaloistoa Kristiinankaupungin pihoilla. Romanttista!

Pilvipoutaa, aurinkoa, tuulista.

Kerrassaan mainio päivä. Markkinoilla olimme Antsukan kanssa ja kaikki meni nappiin. Löysimme, mitä toivoimmekin löytävämme. Nautimme ihanasta säästä ja mukavista kohtaamisista ihmisten pihoilla, kun tutkimme heidän kirppariaarteitaan.

Laitoin kunnon kengät, joilla voisin päivän tepastella ympäri markkinapaikkaa. Yllättäen havaitsin kengissä epäilyttävää löysyyttä: pohjat olivat murtuneet lähes kokonaan irti. Varpaat hipoivat katua.

Jumalapa johdatti meidät eräälle pihalle, josta löysin alakuvan kaunotar-kengät jalkoihini loppupäiväksi, eikä maksanut paljon.

Söimme maittavan lounaan: yhden bratvurstin ja toisen poronlihamakkaran. Sinappia päälle ja hyvää oli. Luonnollisesti harrastin keräilyä pitkin päivää ja sen johdosta poikkesin paikallisessa marketissa pari kertaa.

Luulin, että eräs perhe on muuttanut pois K.kaupungista, eikä siellä asu ketään tuttuja. Huhupuhetta. Samainen rouva hölkkäsi meitä kohti, kun istuimme kaikessa rauhassa syömässä munkkipossuja sohvalla erään kahvikojun ääressä. Saimme kutsun lohiaterialle iltapäiväksi, emmekä epäröineet sekuntiakaan, kun suostuimme.

Saimme ostoksemme tehdyksi ja vierailimme ystäväkodissa. Luonnollisesti pidimme rukoushetken yhdessä. Uskovien yhteys on suurenmoinen asia, Jumalan lahja.

Köröttelimme bussilla takaisin kotiin ja keräsin jälleen kassiini rahan arvoista tavaraa kadun vieriltä. En siis bussimatkan aikana, vaan pyöräillessäni kotiin asemalta.

Ilta on nyt tullut, Luojani,
armias ole suojani.
Jos sijaltain en nousisi,
taivaaseen ota tykösi.
Aamen.

Hyvää viikonloppua, arvoisa lukijani!

Löysin kauniita suojaruukkuja kukille ja ne ovat jo käytössä. Uudet kengät löysin hajoavien tilalle.