Kategoriat: Ajankohtaista

Kahvikattaus kolmelle tänään.

Vaihtelevaa säätä. Otsikko 1 Kun 8. luvusta.

Aioin kirjoittaa jotain viisasta tänä iltana, mutta en jaksakaan.

Päivä on ollut lähes täydellisen ihana. Pesin pyykit, imuroin huoneet. Vähän ompelin pussukoita, leivoin piirakan. Pyöräytin mansikkarahkaa ja katoin pöydän kauniisti. Kävin uimassa ja kellumassa ja mennen, tullen keräilin tölkkejä. Nautin uimisen jälkeisestä suloisesta olosta pyöräillessäni aurinkoisessa säässä kauniissa kaupungissamme.

Yksi päivän kohokohtia oli, kun Terhi kävi Arin luona. Soitin Terhin kännykkään ja puhuin Arin kanssa. Kerroin hänelle kuulumisia. Ari vastaili ja Terhi kertoi, mitä Ari oli mieltä. Lupasimme rukoilla entistä pontevammin toistemme puolesta. Soitan Arille taas, kun tytär menee isänsä luo ja lukee tälle kirjaa tai mitä tehnevätkään. Me katotaan tää juttu loppuun asti, kuten Ari sanoi kauan sitten.

Sain pari rakasta etäystävää luokseni kylään. Istuimme kahvipöydän ääressä pari tuntia ja jatkoimme jutustelua sohvalla ja rukoilimme yhdessä. Leppoisaa yhdessäoloa, hyvää oloa turvallisessa seurassa.

Käänsin muuten sohvani toisin päin. Johan se ehti olla kolme tai neljä päivää ikkunaan päin. Nyt se on selkä ikkunaan päin. Siis sohva n:o kaksi, eli punainen, jonka ryöväsin kirpputorin pihalta, ja jonka sain ilmaiseksi, kun menin tunnustamaan. Kaatopaikalle se olisi kuulemma mennyt, mutta säästyipä sekin summa heiltä ja minä sain mieluisen löhöpunkan.

Huomenna tämä tyttö hyppää Satakunnan liikenteen bussiin yhdessä ystävättärensä kanssa. Menemme Kristiinankaupunkiin markkinoille koko päiväksi hummailemaan! Enemmän minun tosin kiinnostaa kirpputoripuoli, jota sitäkin on lehden mukaan yli puoli kilometriä.

Toivon löytäväni jotain pientä, kaunista ja piristävää. Pari kukkaruukun suojusta tarvitsen, sillä kukkatarhani leviää leviämistään. Krassit ovat alkaneet jo kukkia ja talomme kolmen äidin äitienpäiväruusut pukkaavat uutta kukintoa. Olen nitistänyt kirvat niistä.

Hyvää yötä, Jeesus myötä, arvoisa lukijani!

Rautatieaseman kukkaset ovat kauniita; nimiä en tiedä.