Kategoriat: Ajankohtaista

Hennot neitokoivut ovat suloisempia kuin tuhtit rouvakoivut. Keväällä neidot näytillä!

Aurinkoinen, kivan keväinen päivä. Otsikko Joh 15:5:stä.

Terhi kävi koneeni kimppuun. Hänkään ei keksinyt, miksi pöytäkone ei näytä naamaansa. Mutta Terhi osasi kiinnittää läppärini pöytäkoneeseen niin, että voin kirjoittaa isolla näppäimistöllä ja katsella pöytäkoneen näyttöä. On helpompaa näin.

En osaa sanoin kuvata, miten ihanaa on, kun Terhi ja Tatu muuttivat takaisin Vaasaan! Olin eilen jynssäämässä heidän kylpyhuoneensa ja jotain muutakin katosta lattiaan. Välillä kahvittelimme ja söimme jotain. Näin pitkästä aikaa myös Tytteliä sekä pikkuruista Alliinaa ensi kerran. Hekin olivat siivousapuna, tai Tytteli siis lähinnä silloin kuin hän ei hoidellut Alliinaa.

Tänään puolestaan Terhi oli pariinkin otteeseen luonani, tuosta vaan pyörällä pistäytyen. Hänellä on nyt lomaa, uusi työ on hakuvaiheessa, mutta Tatu on jo töissä.

Tänä aamuna olin vesijumpassa uimahallissa. Viimeksi olin syvän veden jumpassa, nyt tavallisessa. En tiedä, kumpi tuntui paremmalta; molemmat olivat tehokkaita. Meressä en ole vielä tänään käynyt, mutta luultavasti menen illemmalla.

Lähden pyöräilemään Arin luo. Eilen olin hänen kanssaan hetken ulkona, mutta en arvannut olla kovin kauan.

On mukavaa, kun sää viimein osoittaa lämpenemisen merkkejä. Iloa ja valoa sinullekin, arvoisa lukijani!

Jokin aika sitten narsissit kelluivat vedessä lammen rannalla, mutta nyt on jo maa noussut vedestä.