Kategoriat: Ajankohtaista

Sateinen päivä, viileää.

Vauhdikas päivä eilisen lepoillan jälkeen. Onneksi sade pysyi kohtuullisena, joten pystyin pyöräilemään kastumatta sen mitä pyöräilin.

Aamu-uinti, päivän kohokohta. Salaattilounas ystävän seurassa, siunattu virkistyshetki. Rukouspuhelu rukousystävän kanssa, se hoiti ja elvytti.

Arin luona olin pari tuntia hänen vuoteensa vieressä keinuttelemassa: sydämessäni oli täysi lepo ja rauha! Kuuntelimme Herriotin tarinoita ja minä meinasin kuolla nauruun. Olin kai helpottunut Arin "normaalikunnosta" ja se purkautui nauramalla.

Prismassa tapasin entisen kollegan, pari sanaa vaihdoimme, hyvät kesän toivotukset lämmöllä jaoimme kylmästä, sateisesta säästä huolimatta.

Kotiin päästyäni nuorimmaiseni anoppi vierali luonani ja vaihdoimme vähän hääajatuksia. Hän toi minulle kenkäni, jotka olin unohtanut hääpaikalle. Ne tosin olivat jonkun muun kengät. Ainakaan ne eivät mahdu minulle, enkä ole moisia prinsessakenkiä ennen nähnyt. Missä minun kenkäparkani mahtavat lojua?

Hämärästi aloin miettiä, mahdoinko lopulta edes nähdä hukassa olevia kakkoskenkiäni hääpaikalla. Hmmh. En välttämättä. Minulla on mielikuva, että laitoin kenkäpussin siellä eteisen lattialle, mutta tarkemmin ajatellen kenties en laittanutkaan.

Asia varmistui soittamalla sulhaspojalle.
- "Joo, ne kengät on varmaan mun auton perässä, kun en tuonut niitä sinne sisälle ollenkaan!"

Vai sillä lailla. Mielikuvitus on hyvä olemassa, mutta näköjään se voi joskus laukata silloinkin, kun ei tarvitsisi.

Eteisessäni on nyt hääpaikalle unohtunutta omaisuutta:
-yksi takki, menossa Nivalaan
-yksi sateenvarjo, sama osoite
-toinen sateenvarjo, odottaa vaasalaista hakijaa
-prinsessakengät ynnä kolmas sateenvarjo matkasivat pojan anoppilaan.
Omat kenkäni ovat mahdollisesti siellä autonperässä sulhaspojan kotona. Asia selviää tulevina päivinä.

Pyöräilin Wycliffe-rukousiltaan. Siunattu, hyvä ilta. Rentoa huumoria rukouksen lisäksi, lämmintä ystävyyttä ja läsnäoloa Isämme hoidossa.

Olen syönyt muuatta laihduttavaa, RASVAA POLTTAVAA pillerisysteemiä yli viikon. En ole laihtunut tippaakaan, mieluummin päinvastoin! Kaikki muut pillerinnielijät ovat ohentuneet monta kiloa viikossa tilastojen mukaan.

Kuntokävelyn testi osoitti karusti jälleen saman tuloksen kuin pari kuukautta sitten: LIEVÄSTI YLIPAINOINEN. En haluaisi olla mitään lievää, vaan SOPIVAN HOIKKA. Mutta ehkä pysyn paremmin maan pinnalla tämän kokoisena kuin olen. Huokaus.

Danilo Valla jakaa Vuosikirjassaan seuraavia Erich Sauerin ajatuksia:

"Nykyaikana uskovat ovat Jumalan sanansaattajia maailmassa.
He ovat:

- totuuden pylväs ja perustus (1. Tim 3:15)
- hänen todistajiaan (Apt 1:8)
- hänen "kirjeensä" (2. Kor 3:1-3)
- hänen lähettiläänsä maailmaan (2. Kor 5:20)
- elämän sanan tuojia (Fil 2:15)
- hänen valaisimiaan maailman yössä (Fil 2:15)
- hänen seitsemän kultaista kynttilänjalkaa, jotka ovat hänen ympärillään (Ilm 1:12,13)"

Danilo Valla toteaa myös: "Sinäkään et tunne huomista!"

Totta. Ilta on aamua viisaampi, joten kiitos Jumalalle tästä päivästä. Ilolla odotan uutta päivää, jos Jumala sen armossaan minulle suo.

Ole siunattu, arvoisa lukijani!