Kategoriat: Ajankohtaista

Kalan teksti tarkoittaa: Jeesus Kristus Jumalan Poika Vapahtaja

Kipakka pakkanen aamulla. Aurinkoinen päivä. Otsikko 2 Tim 2. luvusta.

Sain virallisen puhelun. Sen johdosta pengoin kuumeisesti laatikoitani. Kuka ryökäle on lymyttänyt tärkeät paperini? Onneksi löysin jotain, josta oli apua.

Luultavasti viranomainen ajatteli, että kotonani on täysi kaaos. Puhuinkin mitä sattuu. Minua lohdutti ystävän lausuma, että koko maailma on sekaisin. Ei kai siis ihme, jos yksi pieni ihminen kadottaa papereitaan, unohtelee ja muuta sellaista!

Lähdin aamutoimien jälkeen uimaan. Ulkoilu virkisti ja ajatukset saivat laukata valtoimenaan. Kävin halaamassa putiikissa Angelaa, joka on aina yhtä aurinkoinen ja rohkaiseva. Vein tavaraa kirpparille ohi kulkiessani. Kävin ostamassa väripurkin hiuksiani ajatellen. Jonain päivänä harjani hulmuaa kauttaaltaan ruskeana harmaiden juovien sijaan.

Sairaalassa en käynyt tänään enkä edes soittanut sinne. Sen sijaan olen ommellut ja veisaillut itsekseni. Päivän hitti on ollut "Tule kanssani Herra Jeesus". Radiota en ole kuunnellut liioin paitsi äsken, kun kuuntelin Raamattu kannesta kanteen -ohjelman.

Danilo Valla on antanut luvan minulle kopioida kirjaansa "Kirja vuodelle 2012", jossa on runsaasti mielenkiintoista asiaa. Kiitos Tuulan ystävällisen kädenojennuksen! Niinpä jatkossa tulen lainailemaan Danilon kirjan tekstejä silloin tällöin.

Ajattelepa lausetta:
"He, jotka eivät usko Jumalaan,
voivat rukoilla häneltä
vain anteeksiantoa
ja iankaikkista elämää."
- pe 2. maaliskuuta julkaistu Vallan kirjassa.

Toisin sanoen: on turha rukoilla ja anella Jumalalta mitään tämän ajan asioita, ellei usko Jumalaan. Miksi pyytää jotain sellaiselta, jota ei usko olevan olemassa? Kuitenkin monet tekevät hätätilassa niin. Tällaisilla ihmisillä on otsaa vieläpä olla vihainen Jumalalle, joka ei vastaa kuten he haluavat. Eivätkä he edes usko Jumalan olemassaoloon! Mieletöntä, vai mitä?

Sitäkin tärkeämpää meidän jokaisen on rukoilla uskoa itsellemme. Joko lisää uskoa tai sitten ylipäänsä uskoa, jos ei sitä ole ensinkään.

Danilo Valla toteaa la 3. maaliskuuta:
"Seurakunnan johtajien vastuulla
on kutsua viisaita
ja kieltää vääriä puhujia
tulemasta seurakuntaan."

Suuri vastuu on johtajille annettu! Herra siinä heitä auttakoon ja viisautta antakoon.

Huomenna menen mielenkiintoiseen koulutukseen, jos Herra suo. Kyseessä on niin sanottu "elävä kirja" -koulutus. Olen menossa toimimaan elävänä kirjana sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille parin viikon päästä. On käytävä muutaman tunnin koulutus, jotta osaan laatia itsestäni "kirjan kannet". Kerron lisää, kun tiedän.

Uni alkaa painaa silmiäni. Ehkäpä pieni pala Pappila-kirjaa sohvalla antaa makoisat unet hetken kuluttua.

Voi siunatusti, arvoisa lukijani!

Olen hoitanut itseäni taas pussukoita tekemällä.