Kategoriat: Ajankohtaista

Kiitos Jumalalle tämän päivän väriterapiasta!

Lunta satoi aamusta alkaen, tympeä navakka tuuli. Olin päivän sisällä! Otsikko Mt 10. luvusta.

Aamulla en uskonut, että imuroisin tänään. Kun lopetin ompeluhommat kahdeksan maissa, tein sen kuitenkin. Kevyellä kädellä, mutta kumminkin!

Tarkoitan, etten nuohonnut tarkasti nurkkia, jotka näyttivät saavuttamattomilta. Langanpätkistä pääsin kuitenkin eroon, vaikka niitä on tätä nykyä sukat pohjissa ja matoissa ynnä muualla.

Kuuntelin Markus Pöyryn opetuksia ja viime pyhän saarnan, jonka hän on pitänyt Seinäjoella viime pyhänä. Saarnassa oli hauska tarina liittyen tekstin aiheeseen jotenkin.

Muuan mies muutti Suomeen, oppi kielen nopeasti ja hallitsi sitä hyvin. Mutta kulttuuriimme kuuluu sanontoja tai asioita, joihin ulkopuolinen ei välttämättä törmää eikä hän voi ymmärtää niitä suoralta kädeltä.

Mies sattui tilanteeseen, jossa pari miestä oli joutunut sanaharkkaan. Riitapukarit haastoivat toisensa "saunan taakse", jossa asia selvitetään. Ulkomaan mies halusi ehdottomasti tulla mukaan. Häntä kiinnosti, miten saunan takaa löytyy ratkaisu asiaan!

Samalla kun kuuntelin opetusta, ompelin pussukoita tai tein eri vaiheita työhön liittyen. Omissa oloissani saan ajatella mitä huvittaa tai olla ajattelematta.

Terhi ja Tatu pistäytyivät, kun tulivat käymään Vaasassa pikimmiten. Oli mukava nähdä heitä pitkästä aikaa. He menivät Terhin anoppilaan yöksi.

Ensi viikolla Tero tulee muutamaksi päiväksi Vaasaan, kun opinahjossa on talviloman aika. Karoliina on jo tullut vanhempiensa luo, mutta Tero on ollut liitokiekkoa pelaamassa tänään kuten Terhikin. Hämeenlinnassa on jotkut isommat pippalot kyseiseen harrastukseen liittyen.

Arin luona en käynyt tänään, mutta huomenna menen ja aiomme Luther-säätiön messuun, jos Herra suo. On paras ottaa asenne, että viime hetkellä voi tulla este, kuten usein on käynyt. Joka tapauksessa homma menee kuten pitääkin.

Chambers kirjoitti tänään hyvän luvun kirjassaan, mutta en jaksa kirjoittaa tai referoida sitä. Toivotan vain hyviä ja siunattuja yöunia ja sunnuntaipäivää jokaiselle lukijalleni!

Tämä on minusta aika vekkuli!