Kategoriat: Ajankohtaista

Pakkaspäivä, noin -10 astetta. Otsikko Jeesuksen jäähyväispuheesta opetuslapsilleen, Joh 14. luku

Saunasin illan päätteeksi. En mennyt avojaloin, vaan kiltisti kengät jalassa, etten vilustu vahingossakaan. En halua flunssan jatkuvan.

Raamattupiiri oli tänään. Sen takia imuroin ja järjestelin paikkoja, mikä oli tarpeen, kun en viime viikolla tehnyt sitä. Meitä oli kuusi naista ja ilta oli hyvä.

Arin luo menin apostolinkyydillä. Nautin, kun voin taas kävellä. Löysin tölkkejä talomme läheltä ja kiikutin aarteet postilaatikkoon odottamaan paluutani.

Ari istui tuolissa valmiina, ja minä järjestin oloni mukavaksi. Istuin keinussa, virkkasin, luin päivän lehden, kuuntelin Raamattua, join kahvia, söin eväitä. Tällä kertaa keitettyjä porkkanoita sekä pari pikkuista kanankoipeliinia sekä yksi joulusuklaa. Ari nukkui osan aikaa, yski osan ja voi aika hyvin.

Painonpudotukseni on sujunut sutkakkaasti. Nelisen kiloa on häipynyt. Oloni on selvästi vähän kevyempi, mieli parempi. Siitä ilosta ja palkkioksi itselleni ostin eilen jotain pikkusievää vaatetusta itselleni. Esimerkiksi paitulin. Tavoitteeni on vielä neljä kiloa pudottaa. Ja suurin tavoite olisi pysyä siinä. Jälkimmäinen osa onnistuu todennäköisesti surkeimmin, ellen jo sitä ennen kompastu kiloihini.

Koska olen väsynyt, menen nukkumaan, ja jatkan toisella kerralla.
Nuku makeasti sinäkin, arvoisa lukijani!