Kategoriat: Ajankohtaista

Hämypäivä. Lämpöasteita runsaasti. Jobin kirjasta otsikko

Kello herätti 5.35. Sytytin valot, etteivät naapurit luule minun nukkuvan ja tilaa hädissään taksia. Keitin puuron ja jätin sen muhimaan.

Pakkasimme autooni matkalaukkuja ja muuta. Vein rakkaita naapureitani junalle. Saattelin oikeaan vaunuun, nostimme painavat matkalaukut ylös. Halasin ja toivotin siunausta matkalle.

Kotona söin puuron ja aloin taas kuorsata. Heräsin kännykkäviestiin kymmenen jälkeen ja nousin aamukahville. Kuuntelin jumalanpalveluksen Seinäjoelta, saarna oli hyvä, virret tuttuja ja rakkaita.

Olen nauttinut omasta seurastani koko päivän. Olen käynyt läpi, lukenut ja korjaillut tekstejäni, jotka tulevat uuteen kirjaani. 30 sivua kahlasin. Korjattavaa ja muutettavaa on paljon.

Kolmen maissa pidin ruokatauon, katsoin yhden Herriotin ja kävin saunassa ottamassa sorkkalöylyt ja kylmän suihkun muun ohessa.

Tammi- ja helmikuun tekstit luin. Siitä tähän päivään asti näen Jumalan johdatuksen elämässäni ja ihmettelen.

Saunan jälkeen keitin kahvit ja jälleen olen lukenut ja korjaillut tekstejä. Nyt on tauon paikka, ja jatkan tekstien kanssa varmaan ensi viikolla.

Kynttilät palavat pianon päälle tuvassa ja keittiön pöydälle, kuten kuvasta näet. Verhovaloja olen polttanut koko päivän. Ne antavat mukavaa valaistusta tupaan.

Äiti soitti, veli soitti. Muuten olen pitänyt puhelimia suljettuna. Keskeytykset haittaavat keskittymistä.

"Oi, yhteyttä kaikkein pyhien
me vaivassa, he maassa autuuden.
On seurakunta, pyhä, yhteinen.
Halleluja, halleluja, halleluja!"
Vk 142:4

Toivotan siunausta pyhäinpäivääsi, arvoisa lukijani!