Kategoriat: Ajankohtaista

Nyt illalla sataa

Hyvällä mielellä tänään. Se johtuu osittain siitä, että nukuin makeasti viime yönä. Tosin otin murusen nukahtamislääkettä, en kokonaista, kuten pyhäaamuna vahingossa tein.

Terhi sanoi, että hän oli oikeasti huolissaan pyhänä, ja ajatteli, että olen saamassa sairauskohtauksen. Ettei ollut oikein äidillä kaikki valot palamassa. Vintti oli vähän huonosti valaistu. Hissi vähän puolitiessä, tai miten vaan asian haluaa ilmaista.

Aamupäivällä onnistuin imuroimaan, puistelemaan pari mattoa ja vuodevaatteita. Järjestin keittiön pöydän ja tuolit eri järjestykseen. Tämä on muistaakseni viides kokoonpano. Ja jälleen paras kaikista. Pyöräytin seitsemän minuutin kakun viidessä minuutissa. En millään malttanut taaskaan pöristää konetta ohjeen osoittamaa aikaa. Viisi sai riittää, ja hyvää tuli. Voita ja sokeria kun käyttää, niin johan alkaa maistua. Jos ei maistu, niin syöjä on hyvää vauhtia tulossa kipeäksi. Tai on allerginen.

Tero lueskelee sohvalla uutta urheilulehteään. Terhi ja Tatu lähtivät Tatun vanhempien luo yöksi. He olivat pitkän matkan jälkeen väsyneitä, mutta rukoilimme yhdessä kiitollisin mielin ennen heidän lähtöään. Aamulla Terhi hakee Teron ja nämä kaksi menevät ultimaten hupiturnaukseen entiselle kauppaopistolle. Siellä Arikin on aikoinaan opiskellut.

Olin Arin luona päivällä pari tuntia. Menin mielelläni, tuntui mukavalle nähdä, kun emme eilen tavanneet. Olimme parvekkeella, rukoilimme, kuuntelimme Raamattua. Sää oli kostea ja sen takia hiukan kolea, vaikka ei kylmä varsinaisesti ollutkaan.

Hieroin Arin jalat, ja hän jäi kuuntelemaan Raamattua hyväntuulisena, kun lähdin pois. Sanoin tulevani sunnuntaina, ja menemme silloin sley:n messuun kolmeksi, jos Herra suo. Tilasin invataksin.

Tänä iltana oli kokemuskouluttajakoulutuksen toisen jakson alku. Huomenna se jatkuu koko päivän. Juttelimme opiskelijoiden kanssa, he tekivät kysymyksiä meille ryhmissä. Ilta meni nopeasti.

Aika mennä nukkumaan. Hyvää yötä, Jeesus myötä, arvoisa lukijani!

Melkein kuin lintuja!