Kategoriat: Ajankohtaista

Virkattu tyynynpäällinen kirpparilta, kuten peittokin. Tykkään molemmista! Ja kaktuksen kukat avautuvat!

Kaunis, aurinkoinen päivä

Keinussa parvekkeella. Ari nukkuu tuolissaan, aurinko paistaa ihanasti ja lämmittää meitä. Raamatun sana soljuu soittimesta.

Tämä parveke on Jumalan lahja meille. Ulkona en tarkenisi enää istua, eikä Arikaan, kun tuulta on usein sen verran. Eikä Ari välitä pyörätuolikyydistä, hän istuu ja hengittää vaan mielellään ulkoilmaa. Täällä saamme valoa ja aurinkoa, jos se paistaa, ja yksityisyyttä ja tilaakin meillä on yllin kyllin.

Vein autoni aamulla huoltoon ja katsastukseen. Menen sen hakemaan ennen kuin liike menee kiinni. Sähkömies kävi korjaamassa kodissani sähkölaitteen, niin etteivät sulakkeet kärähdä enää, kun kattoon asennetaan lamppu.

Uimassa pyrähdin, uimamerkin hain pankista, lankakaupasta noudin lankoja, kirpparilta löysin kirjan, Kyösti Vilkunan kirjoittaman. En ole lukenut hänen teoksiaan, vaikka mies on nivalalainen. Nyt on otettava vahinko takaisin.

Eilen oli siunattu reissu Seinäjoelle. Naisia oli noin 25, opetusta saimme Martan elämästä. Hyviä ajatuksia Mare toi esiin nykypäivän hektisestä työelämästä, muun muassa. Vaimojen ääni -trio Isostakyröstä lauloi koskettavasti suoraan sydämiin.

Minä esittelin kirjani. Luin yhden jutun kuulijoille, ja sen pohjalta varoitin, kehotin ja rohkaisin naisia. Eräs tuttu rouva sanoi, että kyllä oli valtavasti asiaa varttitunnissa. Sanoin, että kuulisitte vaan äitiäni. Omena ei ole kauas puusta pudonnut. Veljistäni en viitsinyt mainita, mutta samaa kaliberia olemme kaikki tyynni.

Sain kirjoja myydyksi. Rukoilen, että jokainen saisi kirjastani juuri ne asiat, mitä hän eniten tarvitsee Jumalalta. Meillä on totisesti suuri ja väkevä Jumala.

Luen Arille tekstini, korjailen ja vien Arin sisälle. Hieron hänen jalkansa, ja ampaisen pyörällä hakemaan auton. Toivottavasti pyörässä on ilmaa. Lähtiessäni pumppasin takarenkaan, se oli aivan lytyssä.

Siunausta, arvoisa lukijani!

Kotka se vaan katselee, kun uutta siltaa rakennetaan. Taitaa olla päällysmies.