Kategoriat: Ajankohtaista

Pilvistä. Otsikko kirjeestä Timoteukselle

Arin luona, ja jälleen olemme lähdössä liikenteeseen. Mitcel täyttää pyöreitä vuosia, ja meidät on kutsuttu juhlimaan. Enpä muista, koska olisimme Arin kanssa olleet yhdessä muualla kuin kirkossa. Siitä on kai vuosia.

Lähdin aamulenkille ostamaan ompelukoneen neuloja. Otin uikkarit mukaan. Välillä meinasin jo olla menemättä Hietasaareen asti, sillä ilma oli synkän ja sateisen oloinen. Menin kuitenkin, ja se kyllä kannatti. Uiminen virkisti mahdottomasti.

Ompelukoneen neulat jäivät ostamatta, sillä rahat jäivät kotiin. Lähdin kuitenkin uudelle lenkille, sillä menin tapaamaan Viiviä. Hän on muuttamassa etelään. Juttelimme pakkilaatikoiden keskellä ja rukoilimme tietysti. Avoimuus ja luottamus ihmissuhteissa on a ja o, ja meillä oli hyvä hetki juuri edellä mainitusta syystä.

Kävin kotona kääntymässä ja lähdin kolmannen kerran kierrokselle. Kirpparilta ostin parilla eurolla jouluvalokukkia sekä pinkan kirjoja, jotka olivat tosin ilmaisia.

Neulat löysin kaupasta ja maitopurkin alennuksella.

Monta mielenkiintoista kirjaa on jälleen lukemisen alla. Juutuin kirjaan ja viimein sain itseni liikkeelle ja Arin luo. Toin mukanani Arille ostamani talvitakin. Tein siihen muutoksia, että se olisi helpompi pukea Arille. Halkaisin selästä, laitoin tarran ja ompelin tietysti saumoja. Saapa nähdä, toimiiko se.

Nyt on lopetettava, että ehdin lukea Arille ja joudutaan invataksin kyytiin.

Siunausta, arvoisa lukijani!