Kategoriat: Ajankohtaista

Paljon ihanaa myytävää lähetystyön hyväksi

Helle jatkuu

Eilisen päivän olin Porissa Lähetysseuran juhlilla seurakunnan pikkubussilla. Rukoilimme matkan puolesta, sekä keskustelut olivat antoisia. Eläkkeellä oleva diakonissa lauloi suistamalaisia runolauluja, jotka on opetellut mummonsa äänitteeltä vuodelta 1935. Hän kertoi myös mummonsa elämäntarinan, joka oli hänen omaansa myös. Se oli erityisen mielenkiintoinen ja koskettava.

Juhlien hengellinen anti jäi minulle musiikin varaan. Ystävien ja uusien ihmisen tapaaminen oli kohokohta ja tärkein anti tällä kertaa.

Tapasin Riminin Esterit, vietin aikaa heidän seurassaan. Pari vuotta sitten olimme Riminillä raamattuviikolla heidän kanssaan. Tapasin myös lähettejä, sekä tunnetun muusikon, joka oli avioliittoleirillä yhtä aikaa kanssamme 26 vuotta sitten ja juttelin hänen kanssaan.

Vietin aikaa runokurssilla tutustumaani sielunsisareen, rukoilimme yhdessä, jaoimme jotain keskenämme.

Onneksi tapahtuma oli karhuhallissa, jossa ei ollut niin helteistä kuin ulkona. Mutta hiki virtasi kuitenkin. Ajatuksenjuoksukaan ei ole parhaimmillaan kovi kuumassa.

Tulin kotiin ennen puoltayötä, kastelin pihakukkia. Toin lähes kuivat matot yöksi sisälle. Naapuri oli nostanut ne katon alle ukkoskuuron tieltä. Kiitos hänelle siitä. Naapuriapu on tärkeää!

Huomasin reissulla, että olen henkisesti kohtalaisen väsynyt tilanteeseeni. Mutta näillä eväillä menen, Jeesus tietää tieni, sillä hän johdattaa minua. Kaikki kokemani on tarkoitettu minulle evääksi Tiellä, jota kuljen.

Illalla menemme messuun Arin kanssa, jos Herra suo.

Siunausta päivääsi, arvoisa lukijani!