Kategoriat: Ajankohtaista

Nuoria laiturilla kaunista iltayötä viettämässä

Sää kuin maitokeittoa: lämmintä ja ihanaa!

Hyötyliikuntani jäi myöhäiseen tänään. Kun palautin toista lastiani kauppaan, myyjänä oli nuortemme pelikaveri, puun takaa sukulainen. Vartijakin oli paikalla. Kuinka ollakaan, kälyni veli. Hmmh. Ja tämä täti pullokassien kanssa hääräämässä.

En ole katuevankelista, joka menisin nuorten keskelle puhumaan Jeesuksesta. Se ei vain ole minun alaani. Mutta keskustelen mielelläni yhden ihmisen kanssa, kun on sopiva tilaisuus, ja yritän olla ystävällinen.
Parasta illassa olivatkin kohtaamani nuoret, erityisesti neiti P.

Terveisiä, neiti P sinulle, jos luet tätä. Toivotan elämääsi siunausta, pikaisia häitä ja onnellista tulevaisuutta. Jeesus kutsukoon sinua, niin että pääset sisälle Elämään. Itse olin samanlainen nuori kuin sinä, mutta minulla ei ole ollut lävistyksiä.

Arin kanssa olimme eiliseen tapaan ulkona ja Ari voi hyvin, paitsi tänään oli liisteritehdas toiminnassa, niin että puoli pakkaa nenäliinoja meni liisterin taltuttamiseen. Ari jäi kolmen nuoren neidon hoiviin osastolle ja lähdin itse kotiin grillaamaan naapureiden kanssa.

Olen ylen onnellinen, että taloissamme asuu mukavia ihmisiä. Hain naapurilta kananmunan lainaksi, mutta sitä ei tarvinnut palauttaa, ei samaa eikä uutta tilalle. Tein raparperipiirakkaa tallin takana olevista raparpereista. Vein sitä puolestani naapureille. Keitin piirakkakahvit ja joimme toisen naapurin kanssa ne pihalla.

Ja illalla siis grillasimme edellä mainittujen kanssa. Sen takia hyötypyöräilyni jäi iltaan. Meressä kävin uimassa ison kiven luona asti, se on tavoitteeni toistaiseksi. Vesi oli lämmennyt eilisestä kaksi astetta, sanoi eräs uimari, ja sen tunsi nahoissaan.

Pesin mattoja. Yhden ison, kaksi pientä ja yhden kynnysmaton. Laiskuuttani en lähtenyt mattorantaan, sillä siellä pystyy pesemään vain altaassa juuriharjalla. Hoidin homman pyykkituvan lattialla katuharjalla, ja työ kävi sutjakasti. Tilaa ei ollut hirveästi, mutta riittävästi kuitenkin.

Huomisaamuna hyppään pikkubussiin ja karahutan toisten mukana Poriin lähetysjuhlille. Toivon tapaavani ystäviä, tuttuja ja outoja, sekä kuulevani Jumalan sanan opetusta ja hengellistä musiikkia.

Nyt on aika painaa yöpuuta, joten hyvää yötä, arvoisa lukijani!

jk. Eilen housut nurinpäin, tänään uikkarit väärinpäin. Sentään huomasin, kun eivät mahtuneet millään päälle.

Uimisen jälkeen matkalla kotiin Hietasaaresta hyvissä ajoin ennen puoltayötä