Kategoriat: Ajankohtaista

Teuvan kirjastossa oli mukava tila ja lämmin vastaanotto sekä kirjaston, että kuulijoiden puolesta.

Pilvinen sää.

Heräsin ennen kuutta. Oivalsin erään merkittävän asian, josta kirjoitan myöhemmin, jahka olen sisäistänyt sen ja pystyn ilmaisemaan. Jumala tekee suuria tekoja, ihmeitä, näinäkin aikoina.

Leivoin viemisiä anoppilaan, suihkun kautta Arin luo. Oli paljon puhumista ja rukoilemista Arin kanssa. Lupasin soittaa illalla osastolle ja välittää kuulumiset, kun palaan kotiin Teuvalta.

Kävin Kristiinan hiusbaarissa hoidattamassa hiukseni kuosiin ja saimme rupatella samalla, baarimikko (siis -maija) on läheinen ihminen minulle. Siitä olikin hyvä pöräyttää moottoritielle ja kaasutella Teuvan suuntaan.

Anoppilassa oli pöytä valmiina, muuta kuin istuin syömään ja kyllä maistui. Sieltä menin vanhainkotiin tapaamaan Arin tätiä, ja tapasin toisen tädin samasta paikasta. Hän pyysi luokseen kahville ja minähän huristin hänen perässään hänen kotiinsa.

Kohta kahvit juotuani kiiruhdin kirjastoon pistämään paikat haluamaani tyyliin. Sain hyvän vastaanoton, tuolit olivat jo valmiina, hieno lukusali esittelyä varten kunnossa. Kun kahville pyydettiin, en kieltäytynyt, vaan istuin pöytään kuin en olisi kahvia saanut pitkään aikaan.

15 ihmistä tuli paikalle. Omaishoitajia, sukulaisia, kotisivuni lukijoita, ruskaretkikavereita viime syksyltä ja pari kirjaston ihmistä myös. Näytin valokuvasuurennoksia, kerroin, luin kirjasta otteita ja muuta. Lopuksi vähän rupattelimme yhdessä ja myin kirjoja niitä haluaville.

Matkalta soitin Arille vietäväksi mukavia terveisiä. Kotiin tultuani kävin puolen tunnin lenkillä, mutta pääni höyryää vieläkin. Pitäisikö katsoa filmi "Enoni on toista maata". Kirjastosta lainattu,vanha elokuva.

"Katso, Herra, minä olen tyhjä astia
ja kaipaan kipeästi sitä,
että minut täytettäisiin.
Herrani, täytä sinä minut,
sillä minun uskoni on heikko." -Luther

Voi hyvin, arvoisa lukijani, ja nuku hyvin!
jk. Kiitos teille, teuvalaiset, joita sain tavata tänä iltana!

Olo on näin iltasella hiukan tällainen mukavan illan jälkeen.