Kategoriat: Ajankohtaista

Toukka on selvästi livistänyt kotelostaan! Huomaa käytännöllinen jalkatyyny: fleecetakilla solmittu.

Pakkasta paljon, ah, määrää tiedä ma en!

Olen viettänyt siunattuja hetkiä tautini kanssa, Jeesuksen seurassa.

Nielen pillereitä urakalla, ja ne tehoavat. Marja käytti minua tänään verikokeissa ja toi tullessaan kaupasta limsaa ja pussikeittoja. Crp oli laskenut yli sadasta 79:ään. Olin varautunut, että se on noussut, kun se näkyy jälkijunassa yleensä. Mutta tulehdus onkin alkanut jo laskea. Kiitos Jumalalle ja esirukoilijoille!

Jumala on puhunut minulle monenlaisia asioita. Tarkoitan tuolla puhumisella jotain muuta kuin konkreettista puhetta. Tarkoitan, että olen ymmärtänyt kantapääni kautta elämän totuuksia. Kerron ehkä myöhemmin, nyt en jaksa.

Aamuyön tunnit istuin keinussa, kuuntelin deitä, josta kuului hiljaisella vanhoja, hengellisiä lauluja. Rukoilin ja kiitin Jumalaa.

Kuume sahaili ylös, alas.

Aamulla urakoin pari isoa hommaa:
-kävin suihkussa
-pesin hampaat

Sen jälkeen lepäsin tunnin voipuneena rasituksesta.

Onneksi Marja käytti minua ruokatunnillaan verikokeissa. Olin aika pökerryksissä. Huomasin sen siitä, että luulin naapurin autoa Marjan autoksi, vaikka se on tyystin erilainen.

Tämä keuhkokuumekoulu on minulle koulutusta Arin ja muiden sairaiden ymmärtämiseen. Mitä on maata vuoteessaan, jos ei kukaan käy! Minähän voin viestitellä ja ystäviä käy, jos vain jaksan ottaa vastaan. Mutta moni ei voi pyytää ketään, eikä ketään myöskään näy.

Eilen oli tullut sähköpostiin tieto, että BoD painaa kirjani! Ovat todenneet ilmeisesti, ettei se sisällä törkeyksiä, solvauksia tai laittomuuksia. Ei se sisälläkään, totta.

Olen tilannut kirjaa yhden kappaleen, jotta voin tarkistaa version vielä. Kestänee kuukauden, toista, ennen kuin tämä ensi kappale tulee. Kerron varmasti heti!

Nyt painun pehkuihin ja otan taas unet.

Voi hyvin, arvoisa lukijani!

jk. Tero oli käynyt myös syynäyttämässä tilansa armeijassa: poskiontelotulehdus. Olivat sanoneet, että tällainen flunssa aiheuttaa helposti juuri keuhkokuumeen. Terohan oli flunssainen, kun tuli joululomalle, ja niinpä minäkin sairastuin.