Kategoriat: Ajankohtaista

Yksin talven lempikuviani

Pakkanen laskee, lumisadetta tilalle.

Ajelin Terhin ja Tatun kyydissä sairaalaan, joten ajeltu on tapania. Kävellen tulin kotiin sieltä useamman tunnin jälkeen.

Olen viihdyttänyt nuorisoani näyttämällä power point -diaesityksiä omista kuvistani. Tekniikka ei ole täysin hallussa. Osa kuvateksteistä näkyy sentin kokoisilla kirjaimilla, osa on muuttunut kirpun kokoiseksi sössöksi. Jyrki tulee keskiviikkona, joten hänellä lienee apu pulmaan.

Eilen kikatimme ristikkolehden ääressä kahteen asti ennen kuin maltoimme pitää iltarukoukset ja painua nukkumaan. Yhdeltätoista kampesin pystyyn, nuoriso jo keitteli kahvia.

Joulun aika tässä kodissa on sujunut rauhaisasti ulkopuoltakin ajatellen. Mitään ääniä tai liikenteen melua ei sisälle ole kuulunut. Syynä se, että liikennettä ei ole tällä kadulla, mikä on pelkästään myönteinen asia.

Tero on kaameassa flunssassa, ja muitakin potijoita perheessä löytyy. Tätä se elämä on.

Ari ei tahtonut tuoliinsa, oli väsynyt, lämpö 37,1 mutta ei sairaan oloinen. Hoitajan kanssa juttelimme hyvän tovin, kunnes hänen piti mennä muihin töihinsä. Itse istuin keinussa Arin sängyn vieressä. Mikäs siinä oli istuissa.

Jälleen kannamme ruokaa pöytään, joten sanon mukavaa tapaninpäivän iltaa, arvoisa lukijani!

Sudenkorento Arin ikkunalla