Kategoriat: Ajankohtaista

En tiedä vielä säästä, mutta luulen että talvista, talvista.

Toivotamme turvallista matkaa lähtijälle. Sitä toivotan ja rukoilen itselleni ja kanssamatkaajilleni tänä aamuna. Olen kurvaamassa baanalle pikapuoliin.

Soitin sairaalaan. Yöhoitaja kertoi, että Ari on nukkunut, ollut limainen ja yskinyt välillä, mutta kuumetta ei ole. Lähetin terveisiä ja toivotin hyviä yöunia.

Pakaasit on pakattuna. Tietysti on oltava viisi kassia, nyssykkää ja muuta, kun on poissa päivän, pari. Kamera, kännykkä ja levyjä autossa kuunneltavaksi. Roskat on vietävä mennessä ja tiskit tiskattava lähtiessä. Ankaraa puuhaa tämä lähteminen.

Lähtömme elämästä voi tulla hyvin pikaisesti. Vanha kirkkorukous kuuluu: "Varjele pahasta äkkikuolemasta." Se tarkoittaa, etten olisi valmistautunut, kun lähtö tulee. Että olisin ehtinyt tiskini tiskata suhteessa Jumalaan ja ihmisiin. Että paikat jäävät siistiksi poistuessani. Että Jumalan armon varassa lähden: silloin on kaikki tarpeellinen mukana.

Armollista, siunattua päivää sinulle, arvoisa lukijani. Herra olkoon sinun, minun ja meidän kaikkien kanssa tämän päivän matkallamme.