Kategoriat: Ajankohtaista

Uusin orkideani, joka vähän mököttää

Matalapainetta, hämärä päivä.

Mikä tänään niin uuvuttaa? Pimeys - hengellinen vai ihan vain fyysinenkö?

Nukuin pitkään ja hartaasti, heräsin väsyneenä ja montussa. Tila on jatkunut kävelylenkeistä huolimatta.

Johdatusta koin kuitenkin. Kävin kaupassa, piti palautella viimeisimmät pullolöytöni. Kaupan kassana oli tuttu nainen vuosikymmenten takaa. Hoidin hänen tytärtään muinoin. Tytär on kai 30 ikäinen nykyään. Hymyt ja pari sanaa vaihdoimme.

Pankkiautomaatti oli varattu, mutta samalla näin ystäväpariskunnan, joiden kanssa vaihdoin muutaman lauseen. Pankkiautomaatti tyhjeni, mutta edellisen asiakkaan visa-kortti oli jäänyt luukulle. Niinpä vein sen kyseiseen pankkiin ja nyt kilahtaa tililleni euro tai pari rehellisestä työstäni. Pankkineiti sanoi, että asiakas tulee onnelliseksi, kun saa korttinsa takaisin. Niin varmasti, rukoilen lisäksi miehen puolesta, että tämä kokisi suoranaisen ihmeen tapahtuneen.

En aikonut mennä Arin luokse ollenkaan, kun niin väsytti. Sitten lähdin kuitenkin, mutta jo maasillalla tulin toisiin aatoksiin. En kerta kaikkiaan jaksa könytä sairaalaan nyt. Päätin mennä kirjastoon. Soitin sairaalaan ja lähetin Arille terveiset, ettei hän turhaan odota. Olisipa joku, joka menisi käymään aina silloin, kun minä en jaksa!

Pian tapasin ystäväni mr Eksän liikennevaloissa. Hän oli menossa kahville, ja kutsui minut mukaan. Menin tietysti. Meillä jäi viikon rukouspuhelumme väliin, joten kahvikupin ääressä vaihdoimme keskeiset kuulumiset ajan ilmiöistä. Olipa piristävää! Lupasin mennä siivoustalkoisiin, jahka hänellä on muutto.

Jatkoin kirjastoon, josta löysin muutaman lainattavan kirjan. Etsin erästä artikkelia Hesarin sivuilta lattialla vanhoja lehtiä selaten kirjaston lehtivarastossa, mutta en löytänyt.

Tänään on Raamatunlukupäivä ystävien kanssa viideltä ja sen jälkeen raamis. Varasin saunan neljältä, kun en saanut yhdeksältä vuoroa. Vati siis kainaloon ja saunaan. Pitänee ottaa sorkkalöylyt ja kylmä suihku saunan päälle.

Voi hyvin, arvoisa lukijani! Rukoukset kantavat sinua ja minua!