Kategoriat: Ajankohtaista

Luojan varastoista riittää pitsiä kuolleille kivillekin!

Vesisadetta, kova tuuli, lämpöasteita kuistilla lähes 10.

Heräsin varhain, kun Jumala puhui sydämelleni. Se oli vain yksi lause, mutta sitäkin tärkeämpi. Kunpa osaisin olla enemmän hiljaa ja touhottamatta, että kuulisin vienon äänen, jolla Hän puhuu.

"Minut, elävän veden lähteen, he ovat hyljänneet."

Nuo sanat Herra sanoi. Jokainen voi miettiä tykönään, mitä se tarkoittaa. Ei tarvitse olla ennustaja, voi vain vilkaista lehtien etusivuja tai kuunnella uutiset, ja heti on kärryillä. Ainakin, jos on saanut hivenen kristillistä kasvatusta tai käyttäytymisen alkeita.

Herra antoi myös toisen sanan. Sen sain eri lailla. Kun avasin päivän raamatunlausevihkosen, minua puhuttelivat sanat:
"Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa." Otin seuraavan kirjasen, ja myös siinä oli tuo sama lause!

Raamatussa on joskus sanottu kahteen kertaan sama asia peräkkäin. Se on sama, kuin jos sanat olisi paksunnettu tai kirjoitettu isoilla kirjaimilla. Eli niihin pitää kiinnittää huomiota.

Gossner kirjoittaa aiemman Fil 3:14 lisäksi:

"Meidän sota-aseemme ovat voimalliset Jumalan edessä hajottamaan maahan linnoituksia." 2 Kor 10:4, ja "Jumalani avulla minä ryntään ylitse muurin." 2 Sam 22:30.

"Näin puhuivat ja toimivat Jumalaan luottavat Kristuksen soturit ja sankarit, jotka tunsivat oman heikkoutensa paremmin kuin kaikki, jotka puolustautuvat vetoamalla omaan heikkouteensa tehden sen peitteeksi laiskuudelleen ja pelkuruudelleen taistelussa.

"Jos tiedät, että sinä olet heikko ja että vihollinen on väkevä ja mahtava, niin etsi itsellesi apua ja voimaa voidaksesi voittaa hänet, muuten jäät hänen orjaksensa.

"Saatana, synti ja maailma, tämä kolminainen vihollinen, ei jätä sinua ahdistamatta sen vuoksi, että sinä olet heikko ja että suojaudut ja puolustaudut viittaamalla juuri heikkouteesi. Juuri siitä syystä hän uskaltaa käydä kimppuusi, koska hän on voitosta varma tavatessaan sinut yksin.

"Mutta jos olet Kristuksessa, ja Kristus on sinussa, niin anna tuhansien helvetin joukkojen, kaikkien lihan houkutusten, miljoonien maailmoiden viekoitusten ja uhkausten hyökätä kimppuusi. Rakentakoot ne petollisten suostuttelukeinojen varustuksia sinua vastaan. Sinä saat kuitenkin niistä voiton, ne eivät voi mitään sinua vastaan.

"Meidän sota-aseemme ovat jumalallisen vahvoja, jos me olemme Jumalassa ja Jumala on meissä. Ilman häntä me olemme sanomattoman heikkoja ja varmaan ilman muuta hukassa.

"Pyri sen vuoksi olemaan ja pysymään Jeesuksessa, Jumalassasi ja Vapahtajassasi, äläkä uskaltaudu astumaan askeltakaan ilman häntä." -Aarrearkkunen.
(Tein uuden kappalejaon, korjasin vähän lauserakenteita, mutta en muuttanut sisältöä.)

Samoja ajatuksia sain katsoessani netistä ohjelman "Bill Weise, 23 minuuttia helvetissä". Olen myös lukenut netistä vastaavan tekstin. Se vavahdutti minua.

Jos profetia on Jumalasta, ihminen, jolle se tulee, ikään kuin tietää sen jo entuudestaan. Tai jos ei tiedäkään, niin se jää hänen mieleensä vahvasti, ja se toteutuu Jumalan ajalla.

Samoin näyt, jotka tulevat Jumalalta, ovat löydettävissä Raamatusta, tai Raamattu vahvistaa ne. Jumala ei anna uutta ilmoitusta Raamatun lisäksi tai jälkeen. Jokainen sukupolvi, kansa ja ihmiset voivat kuulla ja lukea Jumalan tuoreita, ajankohtaisia mielipiteitä ja totuuksia ollessaan Raamatun kanssa tekemisissä millä vuosisadalla hyvänsä, koska Sana on elävä. Sana on Jeesus Kristus. Meidän tehtävämme on viedä ilosanomaa Hänestä kaikille.

Bill Wiese pystyy näyttämään Raamatusta, mitä hän koki noina kauhun minuutteina.

Demonit helvetissä ovat valtavia jättiläisiä, joiden ainoa tehtävä on vihata ja kiduttaa ihmistä, Jumalan kuvaksi luotua, koska hän vihaa Jumalaa. Mitään armoa demonit eivät tunne.

Jeesus ilmestyi Wieselle, haki hänet pois tuosta kammottavasta paikasta - olihan hän Jeesukseen uskova, vaikka ei helvetissä sitä tiennytkään. Silloin hän huomasi, että demonit olivatkin kuin muurahaisia! Jeesuksen läsnäolo ja voima tekivät sen!

Raamatussa 12 miestä lähti tutkimaan Luvattua maata. 10 heistä sanoi: "Siellä asuu jättiläisiä, me emme voi voittaa heitä. Me olemme kuin heinäsirkkoja heidän rinnallaan." Mutta kahdella oli Jumalan Henki, usko Jumalaan: "Vaikka ne ovat kuin jättiläisiä, niin ei niistä ole kuin suupalaksi meille. Jumalahan on meidän kanssamme ja hänen avullaan me voitamme!"

Tuollainen uskonhenki meilläkin on oltava kuin Joosualla ja Kaalebilla, että kestämme tässä ajassa loppuun asti. Ihmisten apu ei auta. Ainoa toivomme on Jeesus Kristus, joka rakastaa meitä enemmän kuin kukaan ihminen voi koskaan ketään rakastaa.

Jeesus rakastaa myös sinua, arvoisa lukijani. Sinä olet hänelle rakas ja kallis. Hän on kuollut sinun puolestasi, että sinä saat jo nyt elää onnellisena hänen yhteydessään. Hän kysyy vain: "Tahdotko sinä?"

Meidän ei tarvitse uskoa Jumalaan ja Jeesukseen pelon takia, helvetin takia, vaan Jumalan rakkauden tähden. Sillä niin paljon Jumala on meitä rakastanut, että on antanut Poikansa syntiemme sovitukseksi. Uskomalla häneen saamme synnit anteeksi.

Minä tahdon enemmän kuin mitään muuta uskoa Jeesukseen ja päästä taivaaseen.

Tulin juuri uimareissulta. Oli virkistävää! Illalla kokoonnumme naisten kanssa raamattupiiriin Jumalan sanan ja rukouksen raikkaille lähteille. Pian lähden Aria tapaamaan.

Iloa päivääsi sinullekin, hyvä lukijani!

Ja on monenlaista pitsiä tarjolla: toiset tykkäävät enemmän rimpsuista!