Kategoriat: Ajankohtaista

Minä suloisen lapsenlapseni kanssa, joka osaa jo jokeltaa!

Vesisadetta koko päivän, illalla ei enää satanut.

Hymytyttö Sara lähti tänään flunssaisten vanhempiensa kanssa toisten isovanhempien luo huomiseen asti. Jyrkillä varsinkin oli kurkku kipeä. Onneksi Sara oli varsinainen ilopilleri, hymyili jatkuvasti ja oppi mummon luona jokeltamaan oikein pontevasti. Oli hän sitä tehnyt jo ennenkin, mutta homma sai lisää volyymejä!

Vielä piti leipoa pitsaa ja muuta tänään, siis minun, kun Saran perhe lähti. Ei sovi antaa avattujen purkkien sisältöjen pilaantua, tässä tapauksessa tomaattisoseen.

Jätin Teron pyykkejä pesemään pyykkitupaan ja lähdin itse kirjastoon. Vein pinon kirjoja, lainasin yhden.

Kirpparin loppuunmyynnistä löysin kolmella eurolla vaikka mitä:
-pari kukkien suojaruukkua
-koreja
-itselleni tulevaa kesää varten sandaalit
-kolme kirjaa
-pikkutytön takin, suloisen

Ehkä löysin muutakin sieltä, mutta en nyt muista. Farkutkin olisin ottanut, mutta ahtamisesta huolimatta jäivät puolitiehen.

Olin autolla liikkeellä, päätin hakea apteekista limaa irrottavaa yskänlääkettä samalla. Otin heti hörpyt. Flunssa ei halua hellittää, mutta yritän päästä siitä eroon, mutta se ei halua jättää minua.

Kaupassakin kurvasin, näin erään tutun. Sitten Arin luo. En ollut käynyt kahteen päivään.

Näin heti, että Arilla on kuumetta. Mittari kainaloon, 38.1. Hoitaja toi atroventtiä, joka avaa hengitystä. Ei vaikutusta. Muutaman tunnin päästä kävin sanomassa hoitajalle, että ehkä pitäisi soittaa päivystävälle lääkärille.

Niin tehtiin. Crp piti ottaa, se oli korkea, 167. Lääkäri tuli katsomaan Aria. En tiedä, minkä maalainen hän oli, mutta asiallinen mies. Hänen mielestään keuhkoista kuului jotain rohinaa.

Lopputulos kaikesta oli se, että antibiootti aloitettiin. Lämpö alkoi vähän hitaasti laskea, jolloin lähdin kotiin. Soitin juuri, tilanne sama.

Aion laittaa sähköpostia osaston omalle lääkärille, joka tulee maanantaina. Luulen, että peg-letkun paikka pitäisi vaihtaa uuteen reikään, joka siis pitäisi tehdä Arin mahan läpi. Tämä nykyinen alkaa falskata.

Päivä ja hetki kerrallaan kuitenkin. Jumalan hallussa tämä tilanne on taas. Kaikki yhdessä vaikuttaa parhaaksemme, vaikka nyt en näe tätä hetkeä kauemmaksi. Mutta Jeesus askeltaa edellä, Hän ei petä eikä jätä.

Oli minulla joitakin nasevia tekstejäkin tälle päivälle, mutta enpä jaksa niitä nyt kirjoittaa.

Toivotan hyvää, siunattua yötä, arvoisa lukijani! Kiitos esirukouksistasi. Minäkin rukoilen sinun puolestasi.

Kuistini tämän hetkinen näkymä