Kategoriat: Ajankohtaista

Keinuminen on lapsista aina mukavaa

Sadekuuroja aamulla, päivän sää vaihtelevan aurinkoinen

"Vaikka vastoinkäyminen ei selviäisi vielä yönkään tultua
ja se muistuttaisi taas aamulla itsestään,
niin silti sydämeni ei saisi epäillä
Jumalan mahdollisuuksia eikä murehtia." -Luther: Mannaa Jumalan lapsille.

Pitäisi olla kynä ja paperia aina taskussa. Tänään kuulin jälleen hauskan kommentin erään naperon suusta, mutta enhän minä sitä enää muista, vaikka luulin niin.

Minulla on käytössäni kaikki mahdolliset luontaistuotelääkkeet kurkkukivun ja flunssan kötistämiseksi. Toivon, että ne tehoavat. Elleivät, on mentävä lääkäriin. Töissä olen kuitenkin ollut ja aion mennä huomennakin, jos jalka nousee.

Olen mennyt Arin luo töiden jälkeen joka päivä. Tänään Arin veli tuli sinne myös. Arin edellisen antibiootin aloittamisesta on tänään kuukausi, ja kiitän Jumalaa. Kuukausi on ennätys sitten kesäkuun!

Tein terapiatöikseni vaihteeksi sämpylöitä, ja uuni lämpiää juuri. Eilen ja tänään olisi ollut pyhäkoulukokouksia, mutta en ole jaksanut mennä. Töiden jälkeen Arin luona käynti tässä kunnossa on riittävä urakka.

Eilen kannoin ison kaktukseni naapuriin, jossa on enemmän tilaa sen talvehtia sisällä. Järjestin kuistin kukkaset uudelleen. Vaikka kuistin lämpömittari näytti aamulla varmaan kahdeksan lämpöastetta, oli maakunnassa ollut maa kuurassa tänä aamuna. Talvi lähestyy.

"... teidän on suotu, Kristuksen tähden, ei ainoastaan uskoa häneen, vaan myös kärsiä hänen tähtensä", sanotaan Fil 1:29.
Cuyler jatkaa tekstiä Cowmanin kirjassa:
"Jumalan koulu on kallis koulu. Monet sen läksyistä opitaan vain kyynelten kautta. Richard Baxter sanoi: `Oi, Jumala, kiitän Sinua 58 vuotta kestäneestä ruumiillisesta kurituksesta!`Eikä hän ole ainoa ihminen, jolle kuritus tuli siunaukseksi." -Virtoja erämaassa

Minäkin uskon edelleen, että kaikki vaikuttaa parhaakseni, Arin parhaaksi, lastemme parhaaksi. "Nyt et sitä ymmärrä, mutta vast`edes olet sen käsittävä", luvataan Raamatussa, ja sen sana on varmasti totta.

Sinua siunata tahdon, arvoisa lukijani, tänä iltana!