Kategoriat: Ajankohtaista

Kirjalöytöjä, ihanaa!

Hellepäivä tänään.

Tänään olen saanut kokea ja maistaa, että Herra on hyvä. Juuri kuuntelin Vähäsöyringin Joosen laulamia virsiä samalla, kun leivoin. Viimeiset sämpylät ottavat vielä väriä uunissa ja hyvä tuoksu leviää kodissani.

Aamulla nukuin pitkään. Eivätkö yläkertalaiset ollenkaan herää? Vai olenko nukkunut ohi herätyksen? Luultavasti niin, sillä valvoskelin illalla, kun myrsky pauhasi ja pensaat heiluivat tuulen kourissa.

Kipaisin rukoilemaan esirukoilijoiden seuraan ja sain siunauksen. Kiitos, Herra, rukoilevista ihmisistä!

Tärkeitä puheluita olen soitellut, rukoillut, että Jumala sulkee vääriä ovia ja aukaisee oikeita. Niinpä olen huomenissa menossa Alaveteliin iltapäivällä. Kerron mahdollisesti myöhemmin, mitä varten.

Elisabeth soitteli tulevansa kaupunkiin. Kahvipannu porisemaan ja raparperipiirakkaa pöytään. Keskustelu ystävän kanssa hoitaa ja kantaa, puolin ja toisin. Rukous tietysti kruunaa kaiken, mitä on puhuttu. Jumala asuu kodissani ja tietää, mitä seinieni sisällä tapahtuu.

Silmälasini olivat äkisti tuunauksen tarpeessa. Rauta pilkotti viininpunaisten sankojen reunasta. Koska optikkoliike ei voinut tehdä asialle mitään, ostin kynsilakkaa, joka sopi juuri väreihin!

Kynsilakan oston myötä innostuin sovittamaan puseroita, jotka eivät onneksi olleet yhtään näköisiäni päälläni. Päätin käydä Pelastuskauppa Kakkosessa, josta löysin kirjoja.

Kiitin Herraa, kun Spurgeon osui käsiini: kirja oli tuotu juuri tänään hyllyyn myytäväksi. Se on kirjailijan viimeisin teos, ja sisältää Matteuksen evankeliumin kommentaarin, eli selitykset! Halleluja!

Eilisiltana pohdin, että tarvitsisin jonkin kommentaarin, jos aloitan raamattupiirin kotonani. Nyt sain sen! Lisäksi bongasin mainion Sielun piilevä voima -niteen, joka minulla on, mutta jota on vaikea saada mistään. Niinpä minulla on lainata tai antaa tarvitsevalle.

Arin luona oli myös hänen veljensä käymässä, kun pyöräilin sinne. Ari on hyvin limainen, mutta ei kuumeinen. Kuuntelimme jälleen psalmeja ja rukoilimme yhdessä. Tein sudokua hetken aikaa.

Lenkkareissani on nyt uudet kantapohjalliset, ja luulen pystyväni kävelemään niillä saamatta lisää rakkoja. Jumala alkoi puhua minulle lenkkarien kautta tänään.

Sain kaksi Raamatunkohtaa mieleeni, kun pyöräilin Arin luo. Kerron myöhemmin, nyt kipaisen kylään. Jatkan toiste.

Hyvää yötä, arvoisa lukijani, ellen ehdi jatkaa tänään!