Kategoriat: Ajankohtaista

Meidän Tero

Kylmää säätä, mittari kenties yöllä nollassa tai ainakin liki

Kiitos esirukouksista ystäville, kiitos Jumalalle, että hän on uskollinen.

Teron juhlat menivät yli kaikkien odotuksieni. Vieraita kävi paljon ja alusta loppuun Jumalan johdatus tuntui kaikessa.

Petri on ottanut hyviä kuvia, joita jo aioin laittaa tänne, mutta kuvat ovat liian suuria, enkä jaksa, osaa enkä ehdi nyt pienentää niitä. Joskus sitten ehkä. Jotain olen ottanut omallakin kamerallani.

Terhi ja Tatu olivat suureksi avuksi. Keittiöön sain tehokkaita naisia, kiitos heistä Jumalalle.

Ari ei voinut tulla kotiin, mutta hänen luonaan kävi monia vieraita. Eilen kävin itse siellä veljeni ja hänen vaimonsa ja Teron kanssa. Arille annetaan edelleen keuhkoja avaavaa atroventtiä ja limainen hän on. Tänään on otettu verikokeet. Menen käymään siellä iltapäivällä.

Toin tullessani tänne uuteen asuntoon monta laukullista tavaraa: astioita, vaatteita, liinoja. Kaappeja on kovin vähän omaisuuteemme verrattuna! Uskon kuitenkin, että kaikki tarpeellinen mahtuu.

Mittailin huonekalujamme illalla. Mitta jäi kotiin, joten en voi nyt tutkailla, onnistuvatko suunnitelmani täällä uudessa kodissa. Ei väliä, vaikka unohtuikin. Pian kiidän kotiin ja palautan jotain lainaamaani tavaraa omistajilleen. Myöhemmin tuon uuden lastin tavaraa tänne. Lauantaina on muuttokuorman aika.

Tunteeni vaihtelevat laidasta laitaan. Tosin en uskalla ajatella vielä syvästi, ei ole aikaakaan sellaiseen. Vielä tulee tunteiden aika.

Kun istuin jäähallilla Terhin vieressä Teron juhlassa, mietin hiukan elämääni. Sydämeni täytti kiitollisuus Jumalaa kohtaan, hänen hyvyyttään ja armoaan ihmettelen.

Kun aloin odottaa Teroa, lääkäri ehdotti aborttia, vaikka sanoin vain olevani väsynyt. Lapsi oli meille toivottu ja odotettu. Abortti ei tullut mieleenikään. Myöhemmin mainitsin kyseiselle lääkärille asiasta, kun Tero oli suloinen pikkupoika.

Pienestä pojastamme on kasvanut nuori, salskea mies, joka pokkasi ylioppilastodistuksen rehtorin kädestä ja painoi valkolakin päähänsä. Kiitos, hyvä Jumala, kiitos rakas Jeesus tästä lapsesta. Sinä olet pitänyt ja pidät hänestä huolen kuten kaikesta muustakin.

Mummoksi en ole näiltä kiireiltäni ehtinyt. Toki en voi asiaan vaikuttaa, vaikka tahtoisinkin! Vauveli kömyää vielä äitinsä kohdussa ja odottaa syntymäpäivää, jonka Jumala on hänelle tarkoittanut. Pian se koittaa.

Tilasin huoltoajan autolle. On taas tehtävä lista, etten unohda sovittuja asioita.

Siunausta päivääsi, arvoisa lukijani! Nyt on kesä, vaikka olisi kylmääkin. Valoa riittää jokaiselle. Tärkeinhän onkin sisäinen valo, joka säteilee Jeesuksen rakkaudesta.