Kategoriat: Ajankohtaista

Minä luon uutta, nyt se puhkeaa taimelle, sanoo Herra.

Jumalalle kiitos ja kunnia! Niin minun tulisi sanoa joka tilassa, jokaisen meidän pitäisi. Mutta se on huomattavasti helpompaa, kun elämä hymyilee.

Epäuskoni joutui häpeään, ja se on minulle oikein. Kiitän Jumalaa, joka on uskollinen, vaikka minä olen surkea syntisäkki, ryömin epätoivossa tämän tästä, vaikka Jeesuksessa on minun toivoni.

Korkein varjelee, Jeesus seisoo edelleen voimallisesti Arin vierellä Pyhässä Hengessään. Ari on nukkunut suurimman osan yötä, lämpö 37,3 viiden maissa, sanoi yöhoitaja. Hän sanoi, että Ari näyttää paljon paremmalta tänä aamuna kuin eilen samaan aikaan. Lääkkeet ovat vahvat, uuvuttavat, ja kun kuumetta on kestänyt pitkään.

Illalla myöhään sain toivorikkaan sanan Raamatusta, ja se antoi minulle voimaa:
"Herra on totisesti noussut ylös ja on ilmestynyt Simonille." Lk 24:34. Ajattelin, että eiköhän ylösnoussut Jeesus seiso myös Arin vieressä, mutta kurja uskoni ei täysin riittänyt sitä omistamaan.

Israelin kansa valtasi vain kolmanneksen Jumalan heille lupaamasta maasta. He antoivat vihollisen jäädä keskelleen asumaan ja valittivat tilanahtautta. En ole heitä kummempi, tahdon uskoa, mutta joudun näkemään, että uskoa ei löydy sinapinsiemenen vertaa, kuten ei opetuslapsiltakaan.

Tämän tulisi johtaa meidät kasvoilleen maahan Jumalan eteen joka aamu ja ilta. Luulisi, että 27v uskossa oloa olisi opettanut minulle vähän enemmän Jumalasta, mutta ihmisen, myös minun, on joka aamu aloitettava alusta.

Päivän tarpeet annetaan uuden päivän aamuna. Eiliset eväät on syöty. Illalla saan viedä kiitokseni, hyvät ja pahat tekoni, epäonnistumiseni Jeesuksen eteen. Etsikää minua kaikesta sydämestänne, niin te löydätte minut, Herra rohkaisee lastaan.

Jeesus varmaan huhuilee tänäkin aamuna: "Missä olet, ihminen!" Hän odottaa löytävänsä minut edestään, ylistämässä ja kiittämässä häntä, etsimässä hänen kasvojaan.

"Sillä Hän kätkee minut majaansa pahana päivänä, hän suojaa minua telttansa suojassa, korottaa minut kalliolle." Ps 27;5

Tänään tapaan kenties erään ystäväni. Muutoin vietän Arin luona aikaani, en tiedä, kuinka kauan. Toivon osaavani levätä Herrassa, että jaksan.

Kiitän Jumalaa, että hän on kuullut esirukoilijoiden rukoukset, hän on uskollinen ja luotettava, vaikka me emme sitä ole. Olen kiitollinen elämästä, siitä että Ari on elossa.

Kysyin illalla Arilta, jaksaako hän vielä elää, ja hän nyökkäsi jaksavansa. Olen sanonut, että hän voi lähteä Jeesuksen mukaan, jos tämä tulee hakemaan, mutta jos Ari voi valita, niin minusta olisi mukava vielä pitää häntä luonani.

Tänään aion nyhtää tietoa Arilta, onko hän nähnyt Jeesuksen, kuten sain sanan Raamatusta "... on ilmestynyt Simonille(Arille)."

Itse voin hyvin, mutta elän tiiviisti Arin tilannetta, ja sen takia olen toistaitoinen lähes kaikessa muussa.

Jumalan siunausta päivääsi, arvoisa lukijani! Palaan naputtelemaan konetta, jos Herra suo. Sydämeni laulaa psalmia 30 Arin tähden, se on kuin tähän hetkeen kirjoitettu:

1. Daavidin virsi; temppelin vihkimislaulu.

2. Minä ylistän sinua, Herra, sillä sinä pelastit minut etkä sallinut viholliseni iloita minusta.
3. Herra, minun Jumalani, sinua minä huusin, ja sinä paransit minut.
4. Herra, sinä nostit minun sieluni tuonelasta, sinä herätit minut henkiin hautaan vaipuvien joukosta.
5. Veisatkaa kiitosta Herralle, te hänen hurskaansa, ylistäkää hänen pyhää nimeänsä.
6. Sillä silmänräpäyksen kestää hänen vihansa, eliniän hänen armonsa; ehtoolla on itku vieraana, mutta aamulla ilo.
7. Minä sanoin menestykseni päivinä: "En minä ikinä horju".
8. Herra, sinä armossasi vahvistit minun vuoreni. Mutta kun sinä kätkit kasvosi, niin minä peljästyin.
9. Sinua, Herra, minä huusin ja Herraa minä rukoilin:
10. "Mitä etua on minun verestäni, jos minä hautaan vaivun? Ylistääkö tomu sinua, julistaako se sinun uskollisuuttasi?
11. Kuule, Herra, ja armahda minua, Herra, ole minun auttajani."
12. Sinä muutit minun murheeni ilokarkeloksi, sinä riisuit minun surupukuni ja vyötit minut riemulla,
13. että minun sieluni veisaisi sinulle kiitosta, eikä vaikenisi. Herra, minun Jumalani, sinua minä ylistän iankaikkisesti.