Kategoriat: Ajankohtaista

Mukava pakkassää, Luojan luonto mitä kaunein!

Laitoin tuon eilisen kuvan, kun tänä päivänä en saanut sen kauniimpaa otettua.

Hyvä oli, kun menin Arin luo. Hän oli kuumeessa jälleen. Yli 38 ja kasvoista näki, että oli huono olo. Istuin pari tuntia siellä, kudoin ja kuuntelimme Raamattua. Rukoilin ja rukoilimme yhdessä lähtiessäni.

Pyysin Jumalalta: "Jos tämä on Herrasta, niin kiitos siitä, että hän pitää huolen ja auttaa. Jos lääkettä tarvitaan, niin sekin tulee Jumalan kädestä. Jos kuume on vihollisen metkuja, niin Jeesuksen nimessä se lähtee, sillä vihollisen on väistyttävä. Sen on alistuttava Jeesuksen nimen alle. Aamen."

Työpäivä meni kohtalaisesti. Aika lailla veitsen terällä vaeltamista tämä elämäni on tällä hetkellä monesta syystä. Mutta hetki ja päivä kerrallaan.

Tapani Suonto mainitsi eilen ohjelmassaan jonkun sanoneen tähän tapaan: "Olen kuolematon siihen asti, kunnes tehtäväni on tehty." Minusta tuo on äärettömän lohduttava ajatus. Kiitos Jumalalle elämän lahjasta, elämän tehtävästä ja siitä, että työmme tehtyämme saamme lähteä lepoon hänen luokseen.

Tänään soitin talomme omistajalle ja kerroin, että muutan kesällä pois tästä. Olen huojentunut: nyt se on tehty. Pian on kesä käsillä, ja sitä ennen on monta haastetta. Kuitenkin saan elää päivän kerrallaan Jumalan armon varassa.

Ilman Jumalan armoa en jaksaisi hetkeäkään. Maailmani on mullistuksessa koko ajan. Kaikki tuntuu epätodelliselta. Onko elämä tällaista? Oma elämäni ei ole keskimääräistä, mutta eiköhän se normaalia silti ole. Monet elävät eri lailla ahdingossa. Ei ole mitään uutta auringon alla.

Hyvää yötä, Jeesus myötä, arvoisa lukijani. Minua väsyttää, menen levolle.
Psalmista 4:
5. Vaviskaa, älkääkä syntiä tehkö. Puhukaa sydämissänne vuoteillanne ja olkaa hiljaa. Sela.
6. Uhratkaa vanhurskauden uhreja ja luottakaa Herraan.
7. Moni sanoo: "Kuka antaa meille sitä, mikä hyvä on?" Herra, käännä sinä meihin kasvojesi valkeus.
8. Sinä annat minun sydämeeni suuremman ilon, kuin heillä on runsaasta viljasta ja viinistä.
9. Rauhassa minä käyn levolle ja nukun, sillä sinä, Herra, yksin annat minun turvassa asua.