Kategoriat: Ajankohtaista

Paljon ihanaa lunta, pakkasta 10 astetta.

Eilen illalla nautin joulurauhasta. Suoraan sanottuna se johtui siitä, että en voinut käyttää tietokonetta kotona edelleenkään, kun se ei toimi. Eikä voinut Terokaan, joten hän paineli veljensä luo muka kylään. Arvaan kyllä, mitä varten ;)

Minä sen sijaan luin lapsellista Selja-sarjaa. Vieraillessani lastenosastolla kirjastossa, jossa myös nämä nuortenkirjat löytyvät, yritän olla sen näköinen, että lainaan töihin tai lapsilleni jotain. Mutta itsellenihän minä niitä raahaan luettavaksi.

Leivoin myös vähän torttuja, kun halusin joulun tuoksua. Samalla tein muutaman chapatta-leivän ja piirakan. Löysin jääkaapista kermaviilipurkin, jonka viimeinen myyntipäivä ajoittui lokakuun puoliväliin. Arvelin, että se alkaa olla kypsää kamaa leivottavaksi. Ja hyvää tuli.

Arin luona kävin myös. Rukoilimme ja Ari jäi katsomaan seiskateeveen ohjelmia. Kumma juttu: eilen oli tosi tiukka päivä henkisesti, ja meinasin välillä jo lannistua. Mutta Arin luona sain yhtäkkiä voimaa jostakin: mehän emme anna periksi. Jumalan varaan on turvallista jäädä kaikkinemme.

Kirjoitan työpaikan koneella jälleen. Tämä työpäivä meni paremmin kuin eilinen, vaikka aika hätläkkää oli tänäänkin. Mutta nyt taidan lähteä kävelemään sairaalan kautta kotiin. Iloitsen joulusta, joka on lähellä. Kiitän terveydestäni ja voimista, joita Jumala on antanut joka päivälle. Vielä on muutama joulukortti kirjoitettavana, mutta sain tungettua kaikki postiin jo alkuviikosta suurimman osan.

Voi hyvin, arvoisa lukijani! Siunausta viimeiseen viikkoon ennen jouluaattoa!