Kategoriat: Ajankohtaista

Lämpötila nollan pinnassa.

Otin illalla kolmiolääkkeen, kun olkapäätä särki sen verran tuimasti. Se oli virhetikki. Lääke ei sopinut minulle, ja tänä aamuna olen tehnyt tuttavuutta herra Yrjön kanssa kylpyhuoneessa. Lisäksi rouva Huimaus viipyi aamusta iltapäivään asti, kuten myös rouva Pää Särkevä. Jälkimmäinen ei haluaisi poistua ensinkään.

Mikä ihmeellisintä: aamuyöllä olin hereillä monta tuntia, ja Pyhä Henki minussa ylisti Jumalaa ja kiitti Jeesusta. Tällaisissa tilanteissa tiedän, että Pyhä Henki on vallannut minut, Jeesus asuu minussa. Itse en tunne tai tiedä syytä, miksi juuri nyt olisin kiitosmielellä. Pyhä Henki tietää, että Jumala on ylistämisen arvoinen riippumatta minun olostani tai tilastani.

Tein sämpylöitä ja leivoin leipää, koska olin päättänyt tehdä niin. Välillä kävin seurustelemassa rouva Huimauksen kanssa, ja itse asiassa hän poistui paikalta, kun minä otin vaaka-asennon, mutta palasi, kun nousin ylös.

Sain karkotettua hänet, kun lähdin Arin luo sairaalaan.

Olen ollut joka tapauksessa toistaitoinen tänään. Sain vieraan, jonka Jumala lähetti. Eräs iäkäs rukousystävä potkutteli meille, toi minulle joulukaktuksen! Juttelimme, rukoilimme.

Petri tuli käymään ja syömään, ja se oli myös mukavaa. Tero häipyi teilleen, ja saan viettää iltaa rauhassa. Olen oikeasti kepulikunnossa, joten nautin olostani rauhassa.

Huomisen kahvitusvuoron kirkolla vaihdoin pois, ja lepään. Rätti mikä rätti.

On siunattu asia, että tällaisena saan olla Jumalan täysihoidossa. Hänellä on syynsä, miksi kurittaa omiaan kovalla kädellä. Sydämessäni on rauha, jonka Jumala on lahjoittanut. Olen kiitollinen väsyneenäkin.

Voi hyvin, arvoisa lukijani!

Eilisissä ompeluseuroissa kävi paitsi suu, myös kädet! Kuvassa rouvat S.S ja L.P.