Kategoriat: Ajankohtaista

Minun oma perheeni.

Aurinko pilkisti, mutta kolmen maissa iltapäivällä sää kylmeni.

Tänään oli hauska mennä töihin. Köpittelin sauvojen kanssa uusi punainen marimekon olkalaukku selässäni keikkuen. Sain sen ystäviltäni. Sää oli raikas, mieli hyvä.

Suunnittelen viisikymmenvuotisjuhlakiitosrunoa, mutta se ei ole vielä alkuunkaan valmis. Vasta ajatus runosta on olemassa, mutta jospa se kehittyisi alitajunnassa, ja plumpsahtaisi esiin. Mieluummin lähiaikoina.

Tekaisin gluteenittoman kääretortun, sillä tarjoan työtovereille huomenna torttua, ja heistä muutamille on oltava edellä mainittua. Huomisiltana on tulossa pari entistä kollegaa vielä kyläilemään syntymäpäivien merkeissä. Torttua riittää vielä. Huomenna on lisäksi pyhäkoulun joulujuhla lähikirkossa.

Kävin Arin luona töistä tullessani. Rukoilimme yhdessä ja lupasin mennä taas torstaina käymään. Huomenna en ennätä.

Kuuntelen kummitytön lähettämää cd:tä. Äänite sisältää virsiä ja Siionin lauluja. Laulajana on pikkuserkkuni poika Joose Vähäsöyrinki. Tarkistin asian Vähäsöyringin sukukirjasta. Pidän oikein paljon virsistä. Syvällä sisimmässäni ovat kaikki lapsena kuulemani virret Haikaran koulun pääsiäisseuroissa.

Minusta on tärkeää, että lapset saavat kuulla Jumalasta ja Jeesuksesta jo pienenä. Silloin sisimpään kätketään tärkeitä aarteita. Pyhä Henki nostaa ne esiin etsikkopäivänä, ja silloin ihminen löytää yhteyden Jumalaan. Siksi pitää julistaa evankeliumia kaikille kansoille, alkaen omasta Jerusalemistamme, kotoamme.

Evankeliumin sana on ilosanoma Jeesuksesta. "Niin paljon on Jumala rakastanut maailmaa(sinua, minua), että hän antoi ainoan Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joudu kadotukseen, vaan saa iankaikkisen elämän." Tämä on ilosanomana nyt sinullekin, hyvä lukijani julistettu. Ota se vastaan, kun Jeesus kutsuu sinua seuraansa. Parempaa seuraa et löydä mistään. Minä en ole löytänyt, enkä tiedä, että kukaan muukaan olisi koskaan minään aikakautena löytänyt.

Meidän ei tule olla riippuvaisia toisista ihmisistä, sillä "pappi voi kuolla, ja kirkko voi palaa", mutta Jeesus elää iankaikkisesti eikä meitä koskaan hylkää, jos emme itse käänny pois hänestä.

Hyvää yötä, Jeesus myötä!

jk. Sain toisenkin Joosen äänitteen, mutta eri nimisen! Lisäksi muutakin hyvää musiikkia.