Kategoriat: Ajankohtaista

Sää tavanomainen, ei aurinkoa.

Tänään Pohjalainen-lehti kehottaa kutomaan nuttuja Etiopian vauvoille. Artikkeli kertoo, että jo noin 7000 paitaa on lähtenyt kohti uusia, pieniä omistajiaan, mutta lisää tarvitaan. Vain n. 8% sikäläisistä naisista synnyttää sairaalassa. Paitojen myötä äitien toivotaan tulevan sairaala-avun piiriin.

Lähetystyöntekijä Pirkko Tuppurainen on nuttujen sisäänkirjaaja. Hän toivookin sähköpostittamaan tai laittamaan hänen Suomen osoitteeseen tietoa, montako nuttua/sukkaa/lakkia lähtee postiin.
Osoite:
Kärmemäent.5 , 27500 Kauttua tai pirkko.tuppurainen@sekl.fi
Osoite, jonne nutut ym. lähetetään, on myös uusi:
BLACK LION HOSPITAL
Medical Director
Dr. Daniel Zewdineh
P.O.Box 5657
Addis Abeba,
Ethiopia.

Kerron tiedot, Koska aiemmin olen antanut toisen osoitteen. Toistaiseksi toivotaan lähetykset kuitenkin vain tuohon osoitteeseen. Nuttujen ohje löytyy netistä googlettamalla vaikkapa Etiopian vauvalle nuttu -sanoja.

Eilen puhkuin voimaa, tänään olen väsynyt, päätäni särkee. Töissä olin kuitenkin, uimassa ja kaupassa poikkesin. Kirpputorille vein muutaman kassillisen Aku Ankkoja ja muuta. Aria tapasin illalla. Löysin sairaalan ovenrivasta toissa päivänä kadottamani päähineen.

Sain luetuksi Laila Hirvisaaren uusimman romaanin. Ihailen hänen kykyään sekä historian tuntijana että kirjoittajana. Suotta hän ei ole saanut professorin titteliään.

Tänä aamuna rohkaisin itseäni luuraamalla jo huomisen tekstiä:
"Autuas se, joka odottaa..."Dan 12:12
`Odottaminen näyttää helpolta, mutta se on vaikeimpia taitoja, ja ristin sotilas tarvitsee vuosia vain sen oppimiseen.`(Virtoja erämaassa; Cowman)

Nyt illalla rohkaistuin ystävän tekstiviestistä, Raamatunkohdasta:
"... minä muutan heidän surunsa riemuksi, annan heille lohdutuksen ja ilon heidän murheensa jälkeen." Jer 31:13. Sitä minä odotan, viimeistään perillä taivaassa, Kotona!

Hyvää yötä, arvoisa lukijani! Minä menen nukkumaan, kurkkunikin on kipeä.