Kategoriat: Ajankohtaista

Loistava lokakuun päivä!

Tänään heräsin etova olo mahassa ja päässä. Vähitellen se häipynee, toivon niin. Käväisin jo tukussa hakemassa pehmolelun täytettä ja muuta tarvittavaa, ja pakkasin autoon ompelukoneen, sillä vien sen työpaikalle.

Lähden autolla töihin, sillä vien Terolle pari pakaasia, nappaan hänen pyöränsä autonkoukkuun ja kiidän töihin. Nuori aikuiseni lähtee Helsinkiin. Huomenna on TÄRKEÄ konsertti Areenalla, jonne Tero, Jyrki ja Tatu aikovat. Terhille se tietää töitä, sillä hän on samaisessa paikassa pitsanpaistajana ynnä kassana iltoina, jolloin siellä on konsertteja tai jääkiekko-otteluita. Samalla tytär saa käyttää ruotsia ja englantia asiakkaiden kanssa, ja se on hänestä mukavaa. Hänhän opiskelee kieliä ja aikoo johdon assintentiksi Haga-Helia -instituutista. Olen ymmärtänyt, että välillä hän mieluusti paiskoisi pitsat häirikköasikkaiden lättyyn, sillä heitäkin riittää joka pippaloon. Vaikea keksiä, keneltä tytär on perinyt temperamenttinsa!

Käyn Arin luona piakkoin, ennen töihin menoani. Illan vietän opistotalolla kurssilla, enkä ehdi sairaalaan. Suunnitelmissani on käydä lähipäivinä läpi joulutavaramme. Niitä on monta laatikollista vaatehuoneessa. Vien suurimman osan kirpputorille, sillä kohtuus riittää myös koristeiden määrässä. Nykyisin minulle riittävät kynttilät ja pari koristetta. Kuustakaan emme ole hankkineet pitkään aikaan.

Iloa päivääsi, hyvä lukijani!

Tyttöjen leikki koulun takapihalla.