Kategoriat: Ajankohtaista

Eilen Hietasaaren lähistöllä, kun kävin avannolla

Pilvistä

Nyt on kuusi työviikkoa seuraavaan todennäköiseen katkoon työstä, paitsi viikonloput. Silloin minulla on yksi ylimääräinen vapaapäivä viikonlopun lisäksi.

Jaan kanssasi pätkän Parhaani Hänelle -kirjasta(Chambers), päivän tekstistä:

"Herran Jeesuksen Kristuksen suuri vihollinen meidän päivinämme on sellainen käsitys käytännöllisestä työstä, joka ei ole tullut Uudesta Testamentista, vaan niistä tämän maailman menetelmistä, joissa vaaditaan loppumatonta tarmoa ja toimeliaisuutta, eikä lainkaan salattua elämää Jumalan yhteydessä. Paino on asetettu väärällä asialle.

Jeesus sanoi: "Jumalan valtakunta ei tule nähtävällä tavalla, sillä katso, Jumalan valtakunta on sisäisesti teissä." Se on salattu, hämärän peitossa oleva asia. Toimelias kristillisen työn tekijä elää aivan liian usein kuin näyteikkunassa. Se mikä ilmaisee varsinaisen elämän voiman, sijaitsee ihmisen kaikkein sisimmässä.

- - Keskeinen asia Jeesuksen Kristuksen valtakunnassa on henkilökohtainen suhde Häneen, eikä julkinen hyödyllisyys ihmisten arvostelun mukaan.

- - jos tämä "eläytymisaika" tulee käytetyksi Jumalan edessä
juurtuaksenne - - Jumalaan epäkäytännöllisellä tavalla, niin te tulette pysymään uskollisina Hänelle, mitä sitten tapahtuneekin."

Osuvaa tekstiä, täyttä asiaa. Syvemmälle Sanaan ja olemiseen Herran kanssa! Muuten juuremme ovat liian heikot myrskyn tullessa. Jälleen lienee paikallaan rohkaista itseäni ja sinua, arvoisa lukijani:
"Olkaa lujat, ja olkoon teidän sydämenne rohkea, te kaikki, jotka odotatte Herraa." Ps 31:25 sekä
"Sinä olet apuni, siipiesi suojassa minä riemuitsen. Sieluni riippuu sinussa kiinni, ja sinun oikea kätesi tukee minua." Ps 63:9s.