Kategoriat: Ajankohtaista

Helteinen, kuuma elokuun päivä.

Yläkuvassa olemme orkesterini kanssa vauhdissa. Alakuvassa taputan yhteistyökumppaneilleni hyvän yhteistyön päätteeksi.

Tänään kurkkuni on kipeä. Selvisin työpäivästä ja vanhempainillasta. Kotiin tultuani painelin suihkuun ja nyt aion siirtyä sohvalle loikomaan. Tero oli paistanut lihapullia ja ne sentään maistuivat. Vain kerran minulta on mennyt ruokahalu, mutta yleensä syön sekä suruun, iloon, hyvään ja pahaan vointiin. Joillakin kuulemma menee ruokahalu. Kuulostaa kamalalta.

En jaksanut mennä Arin luo tänään. Soitin ja lähetin terveisiä.

Tänään kuulin hyviä uutisia. Eräs henkilö, jonka puolesta olemme rukoilleet, on tullut uskoon. Se on paras uutinen, mitä voi kuulla. Se, että syntinen kääntyy ja turvautuu Jumalan armoon. Sitä emme itse saa aikaan, vaan se on yksin Jumalan työ. Suuri ihme. Kiitos Jumalalle, että vielä on armon aika, vielä voivat tuhlaajalapset palata Isän kotiin.

Toivotan siunattua iltaa jokaiselle lukijalleni. Mennään kiitoksen kanssa eteenpäin. Voimme olla surullisia tai iloisia, onnellisia tai onnettomia. Noiden tunteiden keskellä Jeesus seisoo sydämemme ovella ja sanoo: "Rauha, minun rauhani annan sinulle." Sitä rauhaa emme saa rahalla, vaan Jeesus on maksanut siitä hinnan, ja sen takia hän voi sen meille lahjoittaa.