Kategoriat: Ajankohtaista

Löytäjä pitäköön hyvänään.

Vettä satoi lotisi, yöllä kovasti ukkosti, illasta alkoi kirkastua ilma

Huhtikuussa laskin liukua laiturilta mereen, ja tänään kävin jälleen kipeytynyttä olkavarttani ihmettelemässä jumpparin kanssa. Ei ole jäätynyt olkapää kuulemma. Toivoa on. Ehkäpä se vähitellen tulee kuntoon, vaikka voi kestää vuodenkin parantua.

Pari päivää sitten havahduin siihen, että Arin kanssa olemme saaneet viettää lomaa kuumeista ja muista tautiriesoista. On ollut seesteistä ja ihanaa. Kiitän tästä ajasta Jumalaa, sillä tulossa on myrskyä tyynen jälkeen. Sellainen tuntuma minulla on tämän päivän jälkeen.

Terolle alkoi koulu ja minulle työt. Työparini joutui oitis tänään sairauslomalle. Hänen lapsellaan puhkesi äkillisesti diabetes. Kun itse poikkesin Arin luo pari tuntia sitten, Ari oli punainen ja kuuma. Mittari osoitti lähes 38 astetta lämpöä. Olemme kiitämässä kohti seikkailua, niin arvelen. Kiinnitän turvavyön, kohotan katseen Jeesukseen.

Työpäivä oli tutustumista uusiin työkavereihin ja syksyn suunnittelua. Lapsia emme vielä nähneet koulussa, mutta silti työpäivä oli ihan riittävän vauhdikas palavereineen. Huomenna alkavat tositoimet, vaikka luulen, että lapset valuvat vähitellen iltapäivähoitoon. Monet vanhemmat pitävät lomaa, kun lapsi aloittaa koulunsa.

Keinuni sai kolmannen kattauksen punaista maalia päälleen tänään. Sateen takia nostin sen sisälle kuivumaan. Nyt minun täytyy malttaa vähintään huomiseen. Sitten kokeilen, miltä tuntuu istua PUNAISESSA keinussa. Harmi, jos maali menisi lyttyyn ensi-istumalla.

Runoniekka ystäväni on avannut blogin. Kaikesta päätellen pitkällisen selkkausten jälkeen. Käypä lukemassa Kaisan tekstejä. Itse en kykene nauramatta lukemaan hänen seikkailuistaan. Osoite tulee linkkeihin. Kaisa on ihana uskonystävä, oma itsensä. Tehtiin hänen kanssaan eräs kirjoittajamatka kerran. Kommelluksia ei puuttunut.

Soitan sairaalaan vielä illemmalla. Haluan tietää, mihin suuntaan Arin lämpö on menossa. Tero on ultimatea pelaamassa. Sauna lämpiää tänä iltana. Laitoin kiukaalle vesikippoon aromiöljyä. On kiva mennä hyvältä tuoksuviin löylyihin, vaikken kova löylyttelijä olekaan.

"Vanhurskaalla on monia kärsimyksiä, mutta Herra pelastaa hänet niistä kaikista", sanotaan psalmeissa. Tuo jae tuli mieleeni Arin luona tänään. Saamme jäädä Jumalan väkevän käden alle, ja luottaa, että hän ajallaan auttaa kaikessa. Häneen voimme luottaa!

Hyvää yötä, lukijani!