Kategoriat: Ajankohtaista

Jälleen kesäsää hellii meitä

Aurinkoiset kesäpäivät seuraavat toisiaan. Kunpa voisi tallentaa ja varastoida ne talven pimeiden varalle, ja muistoihin ne voikin säilöä. Ja kuviksi.

Tänään ostin keinutuolin, jonka aion maalata punaiseksi. Nyt se on musta ja vielä kirpparilla, kunnes se tuodaan ensi viikon alussa. Tulin huippuiloiseksi löydettyäni sen, sillä se oli aivan kuin odottanut minua jo viikon. Laitan kuvan siitä ennen ja jälkeen restaurointini, jahka niin pitkälle pääsen.

Lisäksi löysin punaiset verhot, itseni näköiset. Nekin saivat minut ylen tyytyväiseksi. Nyt ne kaunistavat olohuoneen ikkunoita.

Kävin luovuttamassa verta, 28. kerta. Minulle on jouduttu joskus antamaan verta, ja silloin päätin, että tahdon itsekin auttaa muita, jos vereni kelpaa. Sairaalassa on jatkuvasti tarvetta uusista luovuttajista, ja pyyntö tulla luovuttamaan tulee säännöllisesti. Jälleen syntyi mukavia keskusteluja SPR:n toimistolla hoitajien kanssa.

Ari oli mukavassa voinnissa. Arin veli oli käymässä, hänen siskonsa oli käynyt eilen appivanhempieni kanssa. Hoitaja kävi kertomassa, että huomenna on osaston grillijuhlat sairaalan puistossa, ja sain kutsun tulla. Sinne siis viivana, Terhi tulee mukaan.

Tero on päässyt Wieniin, viesti tuli tänään. Siellä on junioreiden liitokiekon EM-kisat, vai olivatkohan ne jotkut muut? Mutta peli käy, ja tukka palaa auringossa ellei siellä sitten vettä sada. Rukoukset kantavat onneksi.

Olen koittanut pihasiilejämme tähyillä, mutta en ole nähnyt pitkään aikaan. Pikkusiiliä en ole nähnyt ensinkään. Se oli tullut melkein Teron varpaita nuuskimaan eräänä iltana.

On aika mennä taas unten maille. Varjeluksesta saamme kiittää jälleen tänään. Hyvää yötä, arvoisa lukijani!