Kategoriat: Ajankohtaista

Teron tämän päivän leipomus.

Aurinkoa tänään, mutta tummia pilviä myös

Venähti myöhään, ennen kuin pääsen kirjoittamaan päivän tekstiä. Näpyttely on hiukan hankalaa, sillä minulla on SUOLAKÄÄRE oikeassa olkavarressa.
Eräs työkaveri neuvoi kokeilemaan tällaista hoitoa, ja mitäpä sitä ei kokeilisi, varsinkin jos ei maksa paljon!

Viiden aamu oli tänäänkin, mutta nyt se jo sujui helposti. En tarvinnut tulitikkuja pitämään silmiä auki. Vetkutin lähdössä niin että lopulta tuli kiire, ja sain painella vanteet soikeina, että ehdin työpaikalle ajoissa.

Työkaverit ovat mukavia, tällä viikolla vähän eri väkeä kuin viime viikolla, mutta rauhallinen meininki, joka tuntuu mukavalta. Muistan takavuosien päivystyspäiväkotien menoa, ja silloinen systeemi oli erityisen rankkaa, kun lapsia oli valtavasti monista eri taloista. Itsekin olin jonain kesänä 8-9 vuotiaita paimentamassa. Heitä ei todellakaan kiinnostanut olla pikkuipanoiden seassa päiväkodissa, ja sen huomasi.

Tilasin autooni yhden varaosan tänään purkaamosta, ja odotan mielenkiinnolla, mitä olen tilannut! Toivottavasti oikean osan. Kaikkeen sitä ihminen joutuu, mutta hyvä on opetella uusia asioita. Varsinkin, kun itse rikoin kuskin sivupeilin, johon tilasin nyt uuden kapistuksen.

Ari oli pirteä, ihan eri kunnossa kuin eilen. Kuitenkin tulehdusta oli, ja nyt jos kuume nousee, aloitetaan heti antibiootti. Rukoilimme hänen kanssaan, kun kävin iltapäivällä.

Rukouspiiri oli illalla meillä kotona ja meitä oli neljä koolla. Oikein hyvä ilta oli, ja nyt olen menossa nukkumaan, että selviän aamulla töihin. Enää kolme päivää hommia ja alkaa parin viikon vapaa ennen koulun alkua.

Terosta olen tosi ylpeä: hän teki nuo leivät päivällä ja oli tiskannut vielä tosi ärsyttävän uunivuokankin! Sellaisen, jonka jokainen jättää seuraavalle pestäväksi, jos vain voi välttää tiskaamasta. Enkä ollut edes pyytänyt! Mitähän seuraavaksi pyytäisen häntä leipomaan? Tähän astiset leipomukset ovat ylittäneet täysin odotukseni. Hänhän suorastaan selviää ilman äitiä, mikä on tietysti tavoitteenikin.

Hyvää yötä, Jeesus myötä, arvoisa lukijani. Suolakääreet ovat tehneet tehtävänsä, toivottavasti :)