Kategoriat: Ajankohtaista

Jumala rakastaa luomakuntaansa

Kirkasta on

Minulla on näky ja se odottaa aikaansa, mutta se ei petä. Jos ja kun se näyttää viipyvän, minä saan odottaa sitä, mutta tiedän, että Hän, joka minua johdattaa, ei petä. Hän on ainoa luotettava. Nojaan Häneen koko painollani.

Ystävien esirukouksista kiitän!!!

Jos olen tuudittautunut jonain päivänä siihen, että Ari voi nyt hyvin, seuraavassa hetkessä tilanne onkin jo toinen. Ja jos ei vihollinen hyökkää Arin kimppuun, niin se iskee hyvin lähelle kuitenkin. Mutta Saatana on Jumalan kahlekoira, sanoi Luther. Hän tekee vain sen, mihin Jumala antaa vallan, mutta ei yhtään enempää. Mutta voi meitä, jos emme tunne Jumalaa. Silloin emme voi ensinkään ymmärtää, mitä meille tapahtuu.

Kiitos, ystävä, jolta sain tuon kirjan Nehemiasta! Nehemia rakentaa muuria kansansa kanssa ase toisessa kädessä ja lapio toisessa. Näin meidänkin tulee tehdä. Vihollinen yrittää saada työmme keskeytymään, kuten Nehemian kohdallakin. Se tekee kaikkensa.

Mutta se ei tule onnistumaan. Meidän voimanamme on Herra! Hän paljastaa meille vihollisen metkut ja juonet.
Seuraavassa lainauksia Veli Andreaalta, "Jumalan kanssa kaikki on mahdollista" -kirjasta, Nehemian kirjan selitystä:

"Rohkeus ei välttämättä ole pelottomuutta vaan innokkuutta pelosta huolimatta.---
Jos Jumala antaa meille rohkeutensa, pystymme kestämään mitä vastarintaa tahansa, emmekä milloinkaan pelkää vihollista.
... uskon, että meidän kaikkien pitää pysyä siinä paikassa, mihin Jumala meidät sijoittaa, myös vastuunalaisilla paikoilla.
Toistan Nehemian kanssa: "Pakenisiko minunlaiseni mies?"
Israelissa oli tuhansia puutteenalaisia ihmisiä. Useimmat heistä todennäköisesti rukoilivat joka päivä Jumalaa näiden tarpeiden takia... kuitenkaan ei tapahtunut mitään. He olivat kenties alkaneet ajatella, ettei Jumala vastaa rukouksiin.
Milloin tulee muutos? Joku luopuu oikeuksistaan ja etuuksistaan ja tuo lähimmäisensä tarpeet Jumalalle! Toisin sanoen kun löytyy välittäjä.
Jumala on kutsunut jokaisen uskovan olemaan pappi ja profeetta. Pappi on henkilö, joka seisoo Jumalan ja ihmisten välissä.
Sillä hetkellä, kun rukoilet toisen ihmisen puolesta, olet pappi. Pappi on ihminen, joka laskee toisen kätensä lähimmäisen olalle ja toisen Jumalan valtaistuimelle. Hän yhdistää nämä kaksi eikä päästä kumpaakaan, ennen kuin on nähnyt tulokset.
Näin Nehemia teki...
Rukous on ensimmäinen askel kohti täyttä toimintaa. Rukouksen kautta Jumala näyttää vihollisen puuhat ja apumme merkityksen."

"Kiitän Jumalaa, joka on minua neuvonut. Yölläkin sisimpäni siihen kehottaa."

Jatkamme uskossa Jumalan sanaan, joka ei petä. Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, Jumalan armo ei meistä väisty eikä Hänen rauhanliittonsa järky!