Kategoriat: Ajankohtaista

Räntäsadetta

Illalla uurastin melkein puoleen yöhön kirjan tekstien saattamiseksi oikeaan muotoon, että ne aukeavat kustantajan sähköpostilla. Sitten yhdistelin niitä pötkyksi.

Olin niin ylikierroksilla, että valvoin vielä puoli kahdelta.

Niin ja asiaan kuuluu tietysti Arin kuume. Menin töistä päin Arin luo, ja huomasin, että hän on voipunut, läähättää ja voi huonosti. Mittari näytti 37,4. Rukoilin Arin puolesta ja lähdin kotiin. Ystäviä pyysin rukoilemaan.

Ennen kirjan kimppuun käymistäni ystäväni kävi vähän neuvomassa, Petri poikkesi auton renkaat vaihtamassa kärryynsä, laitoin ruokaa ja juteltiin.

Oikeastaan saisin olla huolissani, jos Ari ei saisi kuumetta tässä vaiheessa. Nimittäin jos kuljen oikeaa tietä, niin varmaa on, että Paholainen tukkii samalle reitille. Yrittää kampittaa ja tyyrätä tien sivuun. Sitä paitsi se kokeilee aina vanhoja hyväksi havaitsemiaan konsteja: Arin kuolemalla pelottelulla, syyllistämällä ym. valheita syöttämällä.

Soitin yöhoitajalle aikaisin aamulla, ja Arin kuume oli noussut, oli ollut oikein limainen, mutta panadolilla kuume oli laskenut ja hän oli sitten hikoiltuaan reilusti nukkunut rauhallisesti aamuun.

Minä istuin aamulla koneelle. Nyt luin läpi kustantajan lähettämän kirjani kokonaisuudessaan, ja löysin taas mystisiä lukujen häviämisiä ja ylimääräisiä lukuja itseltäni, joita ei kirjassa ollut. Niinpä jälleen salapoliisityöhön, entisiä tulostettuja nippuja selaamaan ja tietokoneen kanssa tappelemaan.

Sain lähetettyä puuttuvat luvut ja etsin niille paikat kirjaan. Kun olin lähettänyt ja huokaissut, tarkistin varalta lähettämäni luvut. Voi ei: yksi luku oli väärä. Piti lähettää 29B ja minä lähetin 26B. Ja taas uutta postia. Näkökin on näköjään sumentunut, niin että rillit olisi vaihdettava.

Koko viikon vaivannut vasemman olan tulehdus jatkuu eikä ihme. Nielen pillereitä, mutta tämä kirjoittaminen taitaa olla myrkkyä. No, toivon mukaan saan pidettyä paussia Pyhäinmiesten päivien ajan.

Olen jopa lähettänyt postia mielipidepalstalle. Siinäkin aika sähläystä. Yksi juttu Pohjalaiseen ja yksi Hesariin. Sieltä Hesarista oikein soittivat, että haluavat julkaista juttuni, mutta vetivät pois, kun olin lähettänyt sen muuallekin. Siispä mediakierros lähettämilleni lehdille ja he vetivät jutun pois. Kenties se nähdään sitten Hesarissa. Jos ei, niin sitten lähetän sen uudestaan muihin lehtiin :) Seurailehan siis, jos sinulle tulee Hesari!

Jumalalle kuuluu kunnia ja kiitos kaikesta. Viime yönä nostin mannalapun, ja sieltä nousi Joh 17. Siinä Jeesus lupaa siunata sanansa, ja ne, jotka uskovat ne sanat, jotka heille on puhuttu. Olen varma, että kirjani tuo siunauksen, eikä se johdu minusta. Se on kokonaan ja täysin Herran varassa ja ansiota. Minä olen se palvelija, jonka Herra on valtuuttanut antamaan työmiehille ruoka ajallaan. Jeesus kehottaa uskollisuuteen tehtävässä, mikä se kenelläkin on. Kiitän ja ylistän Jeesusta, Jumalaa ja Pyhää Henkeä hänen suuresta armostaan ja rakkaudestaan minuakin syntistä kohtaan.

Tänään saan kylvää pyhäkoulussa Jumalan sanan jyviä pieniin sydämiin. Jumala vastaa sadosta ja kasvusta. Ylistys ja kunnia Jumalan pyhälle nimelle.

Jumalan siunausta viikonloppuunsi. Toivottavasti sinäkin pääset kirkkoon. Minä aion mennä, jos Jumala suo.