Kategoriat: Ajankohtaista

Sama ohrapelto jonka kuvasin kuukausi sitten. Mahtava näky!

Sää muuttui 31.7.torstai-iltana. 1.8. koleaa, ja tänään syksyn tuntua auringosta huolimatta.

Käväisin kotikylällä ja tapasin kolme veljeäni, osan perheineen sekä vanhempani ja muutaman hyvän ystävän. Olin mökillä yötä, lämmitin saunan itselleni ja muille, ja uin monta kertaa lammessa.

Tänään kotiuduin ja väsyttää raakasti. Porhalsin melkein kättelyssä sairaalaan ja Arin kanssa ulos. On aina ikävä toisiamme, kun emme tapaa muutamaan päivään. Jännittää, mikä tilanne Arilla. Hyvin oli kaikki. Kahvit otin mukaan, tietysti, ja jopa luin Arille vähän, vaikka vetelyys iski.

Siitä huolimatta tai sen takia intouduin raatamaan illansuussa kaikenlaista siivoushommaa. Nuoren rouvan muutto on meneillään, joten huusholli on senkin takia vähän kaaoksessa.

Hyvän syyn siivoukseen sain, kun paiskasin epähuomiossa juuri leipomani piirakan lattiaan lasivuokineen. Tulipahan siivotuksi ja oikein pestyksi keittiön lattia, ja vahasin saman tien, kun tuli aletuksi. Samaan syssyyn hoitui ruokailutila, sekä pesuhuoneen lattia(mitä se nyt tähän kuuluu; hyvä kysymys!)

Sain reissussa varteen otettavia ajatuksia liittyen syksyn toimintaan. Katsotaan, miten saan asioita järjesteltyä, että kirjan kirjoittaminen saa riittävästi tilaa.

Sen lisäksi minulla on tärkeä rukousaihe: haluan rukoilla enemmän! Haastan sinut mukaan rukoustalkoisiin, lukijani, sikäli kuin itse kärsit samasta ongelmasta. Siis kykenemättömyydestä rukoilla. Minulla on tarve siihen, mutta en osaa enkä pysty, ellei Jumala auta.

Perustavaa laatua oleva ongelma tuo rukous, vaikka se on kristityn hengitystä - niin muistaakseni joku on sanonut. Poden siis jonkin sortin hapenpuutetta; ilmaa pitäisi saada lisää. Ei tästä tulevasta syksystä muuten selviä. Työt alkavat viikon kuluttua, mutta "jotain tarttis teherä" ennen sitä. Jotain tarvitsisi tapahtua itsessä sitä ennen. Huokaus.

Nyt vaakaan välillä. Siunausta sinun viikonloppuusi!