Kategoriat: Ajankohtaista

Räntää satoi iltamassa. Pohjoistuuli koko päivän. Siis kevät : )

Hyvä mieli. Olin käymässä Nivalassa pikareissun. Yllätin vanhemmat. Morjestin veljet. Yöksi menin mökille. Siellä oli 7-8 astetta lämpöä, mutta sytytin takan ja johan alkoi lämmetä. Kaksinkertaiset vaateparret ylle vaan yöksi.

Hiljaisuus on mökillä toista luokkaa kuin täällä ihmisten ilmoilla. Lyhytkin yöuni on levoksi, kun on ihan hiljaista.

Puoli kuudelta heräsin kun joku sytytti valot: aurinko nousi! Ulkona oli vain yksi aste lämmintä. Puoli seitsemältä menin uimaan lampeen, ja säikytin sorsaparan, joka klonkuttaen lensi tiehensä. Muuten oli hiljaista. Jossain vaiheessa aamua tosin oli peippojen aamukonsertti, mutta taisi kylmä hyytään niidenkin laulelut. Mökissä oli 16 astetta aamulla.

Olipa ihana herätys! Siitä alkoi päivä hyvin. Äidin kanssa ehdimme jutella aamusella ennen kuin lähdin Vaasan suuntaan ja töihin. Tuntui kuin olisin ollut vähintään viikonlopun pois.

Tekee hyvää välillä irrottautua ihan eri maisemaan. Matkalla näin 3 rusakkoa ja yhden oravan, jota ensin luulin rusakon poikaseksi.

Matkalla poikkesin kukkapihaan ja toin vähän orvokkeja. Ne sitten pistin ruukkuun räntäsateessa iltapäivällä. Tämä on kevättä!

Siunattua alkanutta viikkoa sinulle, Lukijani!

jk. Alla neito vajaa vuosi sitten. Ja edessä häät! Vasemmalla ristipistotyö Nivalan kirkosta. Sain äidiltä kerran ja olen sen itse tehnyt.