Kategoriat: Ajankohtaista

Enkeli kertoi: - Mitä te etsitte elävää kuolleitten joukosta. Ei hän ole täällä; hän on noussut ylös!

Jumala kuuli rukoukset

Sain flunssan maanantai-iltana. Menin Arin luo vasta keskiviikkona eli eilen. Hänellä sama tilanne! Hengitys oli vaikeaa, ja keuhkot rohisivat. Limaa ei irronnut yhtään, kun hän yritti yskiä. Eipä siinä voinut taas kerran kuin rukoilla kuten aina ennenkin.

Hoitajia kehotin seuraamaan, koska tiesin, että kuume nousee, kun ei lima irtoa ja on vaikea hengittää. Pyysin soittamaan, jos muutoksia tulee. Parin tunnin päästä hoitaja soitti, että nyt on kuumetta 38,5 ja huonokuntoiselta vaikuttaa. Ari oli saanut panadolia, jolla kuume saatiin laskemaan. Oli puhetta, että omalääkäriin otetaan yhteyttä huomenissa.

Lähetin ystäville viestiä: Rukoillaan ja pyydetään, että Jeesus on siellä, kun minä en jaksa mennä flunssan takia, eikä ole hyväkään. Soitin ja juttelin yöhoitajan kanssa klo 23 maissa, ja lähetin terveisiä Arille. Pitkin yötä rukoilin, kuten tiesin ystävienkin tekevän, ja uni pakeni, kun kurkku oli niin kipeä.

Aamulla kuudelta soitin sairaalaan. Yöhoitaja kertoi, että Ari on nukkunut kuin tukki. Kerran oli yskinyt yöllä. Kuumetta ei ollut ja vaikutti pirteältä! Oli naureskellut, kun hoitaja oli kertonut terveiseni. Hoitaja ihmetteli, kun osastolla oli ollut muutenkin niin rauhallinen yö. Kerroin hänelle syyn siihen: enkelit siellä ovat hoidelleet potilaita, ja Jumala on kuullut taas rukoukset Arin puolesta. Eipä hän siihen mitään sanonut.

Menin kahden jälkeen katsomaan Aria. Hän oli siellä virkeänä ja iloisena. Uskomaton tyyppi! Jalkahoitaja oli sattumoisin juuri tänään hoitelemassa Arin jalkoja, eikä hän ollut mitään huomannut, että Ari olisi huonossa kunnossa. Ja Ari-kelmihän ei kerro; )

Ja Ari yskäisi niin komeasti! Liman irtoamisesta voi iloita vain se, joka tietää, mitä seuraa, jos yskä on kuivaa, ja keuhkoista kuuluu pelkkää kröhinää. Normaalin kaavan mukaan olisi pitänyt seurata keuhkonkuume, ja pitkällinen huono kunto. Mutta Jumala oli armollinen, ja vastasi rukouksiimme.

Arikin sen oli huomannut, ja oli selkeästi iloinen. Sanoin, että muistahan rukoilla kaikkien esirukoilijoittesi puolesta; heitä on melkoinen liuta. Joten kiitos sinulle, ystävä, joka rukoilet Arin ja meidän perheen puolesta. Rukouksesi ei ole turha eikä mene hukkaan.

Tämän päivän teksti Chambersin hartauskirjassa rohkaisi luottamaan Herraan loppuun asti, eikä jäämään välille ja luovuttamaan. Jatkakaamme loppuun asti rukouksen ja luottamuksen tiellä, vaikka kovasti meitä koetellaan vähän väliä.

Tänään en pääse ehtoolliskirkkoon vaikka tavallisesti menemme varsinkin kiirastorstaina. Kunto ei salli sitä nyt. Mutta Herra on onneksi läsnä täälläkin.

Suojassa enkelin, saat nukahtaa! Vasemman puolisen enkelin sain ihan pienenä mummun kirjeystävältä Aino Skanzilta Kemistä