Kategoriat: Ajankohtaista

Mietteitä Pariisissa Sacre Coeurin portailla

Rukoilimme erään ystävän kanssa. Näin rukouksessa seuraavan näyn. Näyt ovat raamatullisia, ja Jumala vahvistaa sen, mikä on Hänestä. Niin kävi tällekin näylle.

Näyssä oli viljapeltoja, jotka olivat oraalla. Jokaisen pellon päässä oli ikään kuin laitteisto, josta ohjattiin pellon kasvua. Joka pellonpäässä oli oma laitteistonsa. Ymmärsin, että Jumala ohjaa tuota kasvua.

Sitten oli eräs sarka. Se oli peitetty harsolla. Kun harso otettiin pois, kuulin ikään kuin Jumalan sanovan: - Nyt koette melkoisen yllätyksen. Harson alla kasvoi vain yksi narsissi, joka oli kukassa, ja sen lisäksi yksi alku. Muuten maa oli tuhkan peitossa. Tämän saran päässä ei ollut edellä mainittua laitteistoa, jolla kasvua ohjattaisiin.

Lisäksi minulle tuli ymmärrys asiaan. On monia peltoja eri puolilla maailmaa. Jossain satoa saadaan monta kertaa vuodessa, jossain vain yksi sato. Jumala yksin tietää, millainen kasvuvauhti kullakin pellolla tai kasvilla on.

Selitys näkyyn. Se kasvu, mikä on Jumalan ohjaamaa(laitteisto kuvasi Jumalan ohjausta), on tarkasti Jumalan tiedossa. Hän tietää millainen sato ja koska kustakin pellosta pitää tulla. Hän hallitsee koko maailmaa.

Se, missä ei laitteistoa eli Jumalan ohjausta ole, ei tuota kestävää satoa, tai tuottaa sitä vain vähän tai ei ollenkaan. Harso kuvaa ihmisen ahneutta(tiesi rukousystävä), halua saada enemmän kuin mitä luonto tuottaisi. Kuitenkin tulos on surkea.

Kun olimme rukoilleet ja lopetimme puhelun, jatkoin kirjaa, joka minulla oli kesken(

Tässä eräs erinomaisen lahjakas nuori neiti, joka on suunnitellut koko pääsiäiskomeuden ihan itse!