Kategoriat: Ajankohtaista

Mikä rivistö! Mikä keksintö!

Se parhaiten nauraa, joka itselleen nauraa. Siihen tulokseen olen tullut ainakin lastemme osalta.

Kun keksin oivallisen jutun, pysyn naurultani tuskin nahoissani. Ari on uskollinen ja kiitollinen yleisöni. Hänen mielestään keksin loistavia ideoita. Voi tosin olla, että hän nauraa nähdessäni minun hervottoman hohotukseni. Nuoriso sen sijaan katsoo toisiaan, ja toteaa lakonisesti: - Nuo on taas niitä vanhojen juttuja.

Eräs parhaista "jutuistani" on nuukuusinnostus. Eikä sitä tarvitse edes keksiä; se sujuu ihan luontevasti. Samaan kuosiin kuuluu mielestäni auton pakkaaminen tehokkaasti, kuten myös kaikki muu tehokkuus. Tehokkuus on asian ydin! Nyt sen oivalsinkin(nuoriso sanoo varmaan HAH).

Kun siis nuoriso lähti muinoin jollekin leirille, molemmille piti löytyä matkahammastahna. Keksin loistoidean: miksi raahata kauheita (60gr tai sitä luokkaa) pötkyjä mukanaan, kun voi tilaa säästävästi ottaa mukaansa SOPIVAN PÖTKYLÄN. Tuumasta toimeen, kun keksintö on syntynyt. Tarvitaan vain pätkä ilmastointiteippiä, niin homma on avot. Kuvassa näette tulokset! Ehkä olen ollut vähän suureellinen - oltiinhan sentään Pariisiin menossa - ja vähän tuhlaillen käyttänyt teippiä.

Sovelsin samaa tekniikkaa Pariisin matkallemme(tieto on osattava soveltaa käytäntöön). Minun osanani oli raahata hammastahnapötky kahdeksi päiväksi. Sen sijaan vein molemmille JOPA OMAN pötkylän. Ei mitään tappelua, kumpi on törsännyt tahnaa pitkin vessaa. Ehei. Kumpikin käytti siististi omaa tahnaansa, eikä tuhlailua syntynyt. Ei ollut varaa, jos aikoi pestä hampaansa tahnan kera. Lopuksi pakatessa ei minkäänlaista tuubien raahailua kotiin. Sen sijaan kotoroskis säästyi kahden pötkyn verran.

Kuvassa olevaa hiusgeeliä en valitettavasti voinut jättää Pariisin roskista täyttämään, sillä siitä heruu vielä moneksi viikoksi geelit kampauksiini(varsinkin kun käyn kampaajalla lähipäivinä).

Turha kysyäkään kuinka usein meidän roskis tyhjennetään. Harvoin.

Yksi tunnustus on kuitenkin tehtävä. Toivon, että laihialaiset eivät lue tätä. Kuvassa oleva uusiorasvaputeli sisälsi vielä ehkä lusikallisen puhdistusainetta, kun jouduin ottamaan sen uuteen käyttöönsä. Minun oli pakko siis tyhjentää sisältö lavuaariin, kun ei sattunut mitään haavojakaan olemaan(en huomannut kysyä naapureilta, suotakoon se anteeksi!).

Varmaan mykistytte järkyttävästä tuhlauksesta, mutta lieventävänä asiana varmaan voitaneen pitää sitä, että kyseinen puhdistusaine oli vanhentunut v. 1998, joten ehkä menetys ei ollut suorastaan katastrofaalinen.

Voin paljastaa, että tämä ilmastointiteipin käyttö kyseiseen tarkoitukseen on eräs parhaita keksintöjäni! Voisikohan tuubien lyhentämiselle ilmastointiteipin avulla hakea patenttia? Voisi yrittää.

Taidan kuitenkin olla avomielinen, ja lahjoittaa idean muillekin vapaasti käytettäväksi. Jos ei siitä muuta hyötyä keksi, niin huumoria saa revitettyä kotitarpeiksi. Tai no, nuorisoon en kyllä panisi paljon toivoa tässä suhteessa, mutta jos edes itse saa makeat naurut, niin homma kannattaa, vai mitä!

Toivon, että edes pieni hymynhäive tai pieni pihahdus nousi lukijankin huulilta. Itse ainakin kiitän Jumalaa huumorin lahjasta.