Kategoriat: Ajankohtaista

Tytär kaipaa rieskaa; saa kaipaamansa

Huomisaamuna lento lähtee 7.45 Vaasan lentoasemalta. Toivon mukaan olen siellä tuntia ennen lähtöä. Hyvä ystäväni vie minut sinne.

Tytär ikävöi rieskaa, joten toiveensa toteutuu ja rieskanippu lähtee Pariisiin mukaan. Eväspuolta täytyy vielä hiukan vahvistaa, ettei koti-ikävä yllätä, mutta muuten tavarat alkavat olla kasassa. Pariisiin on luvattu 15 astetta lämmintä, mutta sadetta, joten pieni sateenvarjo on syytä löytyä mukaan. Etsintäjoukot(=juniori) on hätyytetty töihin.

Uudet kuomat on kävelty sisään, mutta otan vanhat kengät varalta mukaan. Miltä se näyttäisi pariisilaisten silmissä, jos suomirouva nilkuttaisi rakot jaloissa uusissa kengissään pitkin Champs Elyseetä? Surkealta, joten yritän välttää sensaatiota.

Nyt on lähes kaikki kateissa ollut löytynyt, paitsi se sateenvarjo. En jaksa edes kertoa viime päivien typeröinneistäni. Mainitsen vain avainsanat: kadottaa, etsiä, sählätä.

Tällä hetkellä moni ystäväni, ystävän puoliso tai läheinen sekä Ari tietysti, ovat sairaalassa tai muuten sairaana. Otan sen raskaasti. Ehkä osaksi sen takia olen uupunut. Toivon sydämestäni, että tämä matka olisi vaivan väärtti! Olen kiitollinen esirukouksista.

Kävin juuri Arin luona, ja hän iloitsi kyyneliin asti matkastani. Hän on aina kiitollinen, jos minulle tapahtuu jotain hyvää tai minä saan jotain iloa. Tuollainen puoliso on suuri kiitoksen aihe. Kysyin, onko hän huolissaan, kun lähden, mutta ei hän ainakaan tunnustanut. Varmaan kuitenkin suree, kun ei voi pitää minusta enempää huolta, vaikka minä kuinka sählään. Kiitän Arista. Jumala pitää meistä molemmista huolta, ja vielä lapsistammekin.

Arin luona katsoimme tv 7:sta Cafe Raamattua, jossa Leif Nummela haastatteli Johan Candelinia. Tämä kertoi kärsivästä seurakunnasta. Olisi siitä enemmänkin kerrottavaa, mutta en jaksa nyt. Palaan taas matkan jälkeen.

Hyvää loppuviikkoa sinullekin. Jos mahdollista, katsohan netistä tai tv 7:sta sunnuntaina se paljon mainostamani Seurat Juhlatalossa klo 15 -16. Ohjelman loppupuolella tulee keskustelu vanhemmuudesta, jossa olen mukana(ja josta olen kertonut sadasti varmaan).

Sunnuntaina viimeinkin ohjelma jossa vilahdan, tulee tv:stä ja netin kautta, mutta itse olen silloin kaukana