Kategoriat: Ajankohtaista

Karviaiset

Kaunis, aurinkoinen syysaamu. Olen todella kiitollinen kun nimimerkki "Pantse" kävi eilen korjaamassa printterin, tai ei sitä korjata tarvinnut; asentaa vain jotain vähän erilailla. Eikä siinä mennyt aikaa yhtään, kun sen osasi.

Tulee mieleen vitsi. Iso voimalaitos ei toiminut. Työ keskeytyi, kun vikaa ei löydetty. Pyydettiin erityisasiantuntija työhön. Hän vähän hiplaili jotain, ja voimalaitos käynnistyi. Hän lähetti sitten laskun, 10 tuhatta euroa (vai mikä se summa lie). Hänelle vastattiin, että vähän suuri summa niin pikku näpertelystä. Tuli uusi lasku: - 10 euroa näpertelystä, 99 990 euroa näpertelypaikan löytämisestä.

Minä en saanut mitään laskua, joten kiitos kovasti Pantselle! Ja sain hyvää opetusta kuvien pienentämiseenkin; ei ole huvittanut laittaa ajankohtaistakaan sivuille, kun kuvat eivät ole mahtuneet mukaan; nyt pitäisi onnistua sekin, sikäli kuin opetus on mennyt perille.

Olen vapaalla työstä tänään. Lähden ajelemaan Ryttylään vastuunkantajaretriittiin. Voi, miten olen odottanut sitä koko kesän! Odotan Jumalan rohkaisua, puhetta ja juuri sitä mitä Hän tietää minun nyt tarvitsevan. Enemmän ja enemmän janoan Jumalan tuntemista, ja vastaavasti enemmän ja enemmän ymmärrän, miten suuresti olen Hänen varassaan. Mitään en osaa enkä kykene jos Hän ei auta. Työssä, Arin suhteen ja ylipäänsä koko elämäni on sen varassa, että Jumala antaa voimia, viisautta, ymmärrystä ja rakkautta.

Mitä enemmän etsin Jumalaa, sitä enemmän tajuan, miten vähän Häntä tunnen, ja miten pieni itse olen. Ihmettelen Hänen rakkauttaan ja kärsivällisyyttään. Kun olen opetellut kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, huomaan aina, etten ole kiittänyt edes omasta puolestani: terveydestä, kyvystä kävellä, puhua, kirjoittaa, ajatella, ymmärtää ja tuntea. Se kaikki on ihmeellistä Jumalan lahjaa, jonka pidämme itsestään selvänä, ja olemme vihaisia, jos jotain otetaan meiltä pois. On käsittämätöntä, että Jumala jaksaa katsella ja kärsiä tämmöisiä lapsiaan! Eikö sinustakin?

Terhin kuulumiset Skotlannista ovat odotettuja. Jumala pitää hänestä huolen, kuten meistä kaikista. Herra auttakoon tänäänkin niin minua kuin sinua. Hänellä on kaikki valta ja voima, ja Hänelle kuuluu kunnia kaikesta.

Krassi